Tapolcai IAC VSE U13 – Lurkó UFC U13 4–6 (1–1, 0–1, 2–2, 1–2)
Lurkó UFC U13:
Németh Á. – Süle, Barta Á., Horváth N., Molnár – Mukics, Horváth D., Horváth B. – Kiss Be. Cserék: Nagy V. B., Wilcsek, Vámosi, Kiss Ba., Szabó, Barta N. Vezetőedző: Orbán Dániel.
Gólszerzők: Molnár Barnabás (11., 0–1), Mukics Mátyás (32., 1–2), Kiss Benedek (54., 1–3; 65., 3–5), Wilcsek Roland (60., 3–4), Horváth Dániel (71., 3–6)

Mindkét csapat nagy elánnal vetette bele magát a mérkőzésbe, a hazaiak előtt adódott két ziccer, majd részünkről Kiss Bendő jelentkezett egy kapufával. 10 perc után átvettük az irányítást, Süle Máté beadására érkezett üresen Molnár Barni, aki megszerezte első Lurkós gólját! Nem sikerült előnnyel a szünetre vonulni, a negyed hosszabbításában büntetőből talált be a Tapolca, 1–1.

A második etapban tovább veszélyeztettünk, Mukics Matyi labdaszerzése után szólóba kezdett, majd mikor már csak a kapussal állt szemben elgurította mellette a labdát, 1–2.

A harmadik játékrészt góllal indítottuk, Kiss Bendő volt eredményes. Egy magas indítás után volt bizonytalan védelmünk, közelebb zárkóztak a kék-fehérek, majd pár perccel későbbe egy visszakészítés után egyenlítettek is. Ám volt válaszunk még a negyed vége előtt, Wilcsek Roli érkezett egy kipattanó lövésre, 3–4.

Az utolsó negyedet uraltuk, több helyzetet is kidolgoztunk. A 65. percben Kiss Bendő megszerezte második gólját! A 71. percben labdakihozatalunk a jobb oldalon ment végig, Kiss Bendő centerezett, Horváth Dani kibújt a védők közül és beállította a háromgólos különbséget. Sajnos ezt a negyedet sem tudtuk kapott gól nélkül lehozni, ellenfelünk támadója egy szóló után állította be a végeredményt.

Gólzáporos, izgalmas és sportszerű mérkőzést játszottunk egy jó ellenféllel szemben. Sok helyzetet tudtunk kialakítani, góljaink mellett 3-4 alkalommal a kapufát találtuk el, de Németh Áronnak is kellett ziccereket védenie. Sokat jelentett a kommunikáció, amikor egymást segítve „hangosan” játszottunk, állandó veszélyt jelentettünk a hazai kapura. Emiatt a második-harmadik negyedben már nagyobb is lehetett volna a különbség, de döntő pillanatokban a helyzetek kimaradtak, a kontrákból pedig ellenfelünk zárkózni tudott. Köszönjük a mérkőzést a tapolcai csapatnak, további sok sikert kívánunk nekik! Külön gratulálok csapatomból Molnár Barninak, aki télen csatlakozott hozzánk és a mai napon megszerezte első hivatalos mérkőzésen szerzett gólját, így tovább

– értékelt Orbán Dániel.

 

  • Csatolt dokumentumok