Lurkó UFC U19 – Győrújfalu U19 2–2 (0–1)
Lurkó UFC U19:
Gácsi (Kiss B., 68.) – Prógli, Mesics-Leiner, Ágoston, Szabó B., – Nagy D. (Holtay, 62.), Döbör, Horváth B., Varga T. (Szár, 46.) – Rozmán, Makkos. Vezetőedző: Janzsó László.
Gólszerző: Rozmán (51., 1–1; 83., 2–1)

A második fordulóból elmaradt találkozót pótolt ma a Lurkó UFC U19 (2004-2005) a Regionális U19-es bajnokság Nyugati szekciójának Alsóházi csoportjában. Ellenfelünk a Győrújfalu gárdája volt.

Mi kezdtünk jobban, ám félóra elteltével egy jogosan megítélt büntetőből a vendégek szerezték meg a vezetést. Hiába alakítottunk ki helyzeteket, ezek mindegyikét kihagytuk, a kapufa sem volt „hazai”… Szünet után hamar kiegyenlítettünk. Az 51. percben Prógli László jobb oldali szabadrúgásra remekül érkezett Rozmán Dániel és szépen fejelt a kapuba, 1–1. Hajtottunk az újabb gólért, ami a 83. percben született meg. Egy bal szélről belőtt labdára megint Rozmán Dani érkezett és remek mozdulattal csúsztatott a kapuba, 2–1. Sajnos azonban a hajrában gólt kaptunk, így kénytelenek voltunk az egy ponttal megelégedni.

Bő 70 percen keresztül birtokoltuk a labdát és játszottuk a futballt egy tisztelettudó, szimpatikus társasággal szemben. Kapufákat rúgtunk, talán egy kis szerencsével eldönthettük volna a három pont sorsát. Domináltunk és irányítottunk akkor is, amikor hátrányban voltunk, és odaadással futballozva megfordítottuk az eredményt. A végén abba a hibába estünk, hogy a gólunk után nem járattuk eleget a labdát, inkább rohantunk előre – ezt kontrázták meg a vendégek és kiegyenlítettek. Nekik a lécről befelé pattant a labda… Lehettünk volna eredményesebbek, győzelmet engedtünk ki a kezünkből. Remek kerettel tudtunk ma kiállni, nem mostanában tudtam ennél erősebb kezdő tizenegyet összerakni. A helyzeteink megvoltak a győzelemhez, sőt, egy kis rutinnal is meg lehetett volna oldani a meccs végét

– nyilatkozta Janzsó László vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok