Magneteic Andráshida U13 – Lurkó UFC U13 0–18 (0–4, 0–3, 0–4, 0–7)
Lurkó UFC U13 (keret):
Palatin Tamás – Pék Zalán, Horváth Noel, Sántha Zalán, Pencz Milán, Szalay Bendegúz, Rajtosics Hunor, Polgár Ádám, Rigó Vince, Poszavecz Lénárd, Berta Péter. Vezetőedző: Pál Gergely.
Gólszerzők: Rajtosics (5), Polgár (3), Szalay (3), Sántha (2), Pék, Pencz, Rigó, Horváth, Berta

Az MLSZ Regionális U13 Nyugat bajnokságának 18. fordulójában Zalaegerszegen játszotta le a 2010-es korosztályunk soron következő bajnokiját a Magnetic Andráshida TE csapata ellen. Élőfüves, egyenetlen talajú, a megszokotthoz képest keskenyebb és rövidebb pályához néhány technikai hibától eltekintve ügyesen alkalmazkodva, a góllövés széles repertoárját mutatták be játékosaink. Tavaszias, napsütéses időben a kilátogató nézők egy lelkesen védekező hazai, és egy a játék minden elemében képzettebb vendégcsapatot láthattak a zöld gyepen. A gyerekek a teljesítményük mellett sportszerűségből is jelesre vizsgáztak! A cserejátékos nélkül kiálló Andráshida egyik mezőnyjátékosa az utolsó negyedre nem tudott visszajönni a pályára. A fair play szellemében mindkét csapat hét mezőnyjátékossal fejezte be a mérkőzést. Tisztelve az ellenfelet úgy döntöttek a zöld-feketék, hogy mellőzzik a szokásos győzelmi énekeket!

Szakmailag elég nehéz értékelni ezt a mérkőzést, nem volt egy szinten a két társaság, egy kellemes edzőmeccshez tudnám hasonlítani. Ellenfelünk meg sem próbált focizni ezen a délutánon, csak rugdosták fel a labdát, tették mindezt minimális sikerrel. Ezeket a próbálkozásokat határozottan védekeztük le, jók voltak az átmeneteink, jól fordultunk és kreatívan építettük a támadásinkat. A helyzetek kialakításával, mennyiségével, minőségével elégedett vagyok. Csak a játékosaimon múlott, hogy nem lett nagyobb a különbség, a befejezéseknél hiányoltam még egy kicsit nagyobb koncentrációt, higgadtságot! Örülök, hogy az edzéseken gyakoroltakból sok mindent viszont láttam a pályán! Folyamatos volt a kommunikáció, motiváltan és lelkesen fociztunk. A mutatott teljesítménnyel elégedett vagyok, jól tudtunk alkalmazkodni a körülményekhez, gratulálok a győzelemhez! Köszönjük szépen az egész heti "munkáját" Poszavecz Lénárdnak és Horváth Noelnek, az U12-es (2011) korosztályunk játékosainak! Bátor, lelkes futballal mutatkoztak be az egy évvel idősebbek között bajnoki mérkőzésen. Noel egyéni akció után szerzett góljához gratulálunk! A játékosaim sportszerűségből jelesre vizsgáztak a mai délutánon, büszkék lehetünk rájuk! Hajrá, Lurkó

– mondta Pál Gergely vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok