A 2022/2023-as tavaszi szezon minden hazai felsőcsatári és szentpéterfai mérkőzésén tombolajegyek vásárlására nyílik lehetőség, melynek teljes bevételével Gréta gyógykezelését támogatják.

Az ünnepélyes tombolasorlás 2023. június 4-én a Pinkavölgye-Felsőcsatári KSK – Szentpéterfai SE bajnoki mérkőzés után történik meg.

MOST RAJTUNK A SOR, HOGY GRÉTA MINÉL ELŐBB TELJES ÉRTÉKŰ ÉLETET ÉLHESSEN!

A 10 éves Gréta családjával együtt Pornóapátiban él. Még óvodás volt, amikor agyi aneurizmát, azaz agyi értágulatot diagnosztizáltak nála. Az elmúlt 5 évben két sikeres beavatkozáson esett át, de további műtétekre lenne szüksége, melyek elvégzése Magyarországon már nem biztosított, így a család kénytelen külföldön keresni a megoldást. A külföldi műtétek zökkenőmentes finanszírozása érdekében a szülők létrehoztak egy alapítványt ,,Gréta a Mi Hősünk” néven, melyen keresztül bárki hozzájárulhat Gréta gyógyulásához.

Ha valaki a focit nem szereti, de segítené Gréta gyógyulását, az alábbi elérhetőségeken egyeztetve van lehetőséged a meccseken kívül tombolajegyet vásárolni és felajánlást tenni:

Kiss András
Pinkavölgye-Felsőcsatár KSK
+36 20 331 7551

Tóth Gábor
Szentpéterfai SE
+36 20 397 8416

  • Csatolt dokumentumok