DAC U15 – Lurkó UFC U15 3–1 (1–0)
Lurkó UFC U15:
Répcei – Kálócz (Gartner, 24.), Ilnicki, Horváth S., Varga B. – Kovács F. (Németh B., 51.), Csóri (Farkas B., 51.), Geller – Polgár, Tóth A., Ulrich (Nyőgéri, 51.). Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerző: Gartner (86., 3–1)

A Regionális U15-ös bajnokság Nyugati-csoportjának Felsőházában a küzdelemsorozatot vezető győri DAC-hoz látogatott a Lurkó UFC U15 (2008). A zöld-feketék legutóbbi két találkozójukon ikszeltek, a kék-fehérek pedig az elmúlt három hét alatt három győzelmet is bezsebeltek.

Most is ők játszottak jobban, ám úgy tűnt, nem születik gól az első félidőben: a figyelem azonban kihagyott nálunk és a 39. percben betaláltak a hazaiak, így hátrányban mehettünk szünetre.

A fordulás után negyedóra alatt kétszer is betalált a DAC, így eldőlt a három pont sorsa. Mi azonban hajtottunk a becsületgólért, ami a meccs végén össze is jött számunkra. Farkas Bendegúz a jobb szélen végigküzdötte magát, passzát pedig a centerpozícióba remekül berobbanó Gartner Raul váltotta gólra: 2009-esek szereztek a gólt a 2008-asok között. A 3–1-es végeredmény azt jelenti, hogy a DAC megerősítette első helyét, míg a mieink a hatodik helyen állnak.

Ma egyet bizony visszaléptünk. Hiába volt az elmúlt két hétben javuló teljesítményünk, ezt megközelíteni sem tudtuk. Nagyon erős hazai pályán a DAC, nehéz itt pontot szerezni, de volt, hogy mi megugrottuk ezt a feladatot. Ma azonban a hazaiak megérdemelten tartották otthon a három pontot. Többet tettek érte, mentálisan is jobbak voltak. Gondolkodásbeli, akaratbeli problémák és vérszegény játék jellemzett bennünket – ez pedig ma nem ért pontot. Reménykedem, hogy a fiúk magukra találnak és a szintén bajnoki címre hajtó FC Ajka ellen szebbik arcukat mutatják

– értékelt Nagy Krisztián vezetőedző.

 

 

  • Csatolt dokumentumok