Tarr Andráshida SC U17 – Lurkó UFC U17 0–0
Lurkó UFC U17:
Nagy D. – Karáth, Szabó B., Szár, Verebélyi – Dénes (Molnár M., 68.), Varga M., Kevy, Késmárki – Mesics-Leiner – Ujhelyi (Neubauer, 57.). Vezetőedző: Somlai Roland.

A Regionálius U17-es bajnokság Nyugati szekciójának Alsóházi csoportjában Zalaegerszegre utazott a Lurkó UFC U17 (2006). Ömlött az eső a találkozón, ez meghatározta a játékot. Ennek ellenére, míg mi igyekeztünk építeni a futballt, addig az Andráshida direktben játszott, esélyt nem hagyva minden labdát előre vágtak a mezőnybe. A keménységért sem mentek a szomszédba. A mieink előtt adódtak lehetőségek, talán egy szöglet utáni fejes volt a legnagyobb esély a gólszerzésre, ám ezen a napon kimaradtak a helyzeteink, így kénytelenek voltunk a döntetlennel megelégedni.

Egyenlő erők küzdelmét láttam. Ők fizikálisan voltak jók, nagyot küzdöttek és szervezettek voltak, ráadásul „szóban” is erősek voltak, egyfajta pszichikai hadviselést folytattak. Össze is zavarták a játékvezetőt, aki végül nem is tudta kézben tartani a meccset. Varga Matyi nagyon sok rúgást kapott, ezek megtorlása elmaradt. A céljaiakat mindenesetre elérték. Ennek ellenére nézhető, izgalmas meccs volt, le-föl mentek a csapatok. Ők hátul nem engedtek meg maguknak hibalehetőséget. Összességében reális az eredmény, mert hatástalanítani tudtak bennünket. Volt pár helyzetünk, szögletünk, de ma nem tudtunk betalálni, jelentős különbséget nem tudtunk produkálni. Fel voltak háborodva a srácok, de elmondtam, hogy helyettünk senki nem tud betalálni, így a következő meccsen kell majd javítanunk

– mondta Somlai Roland a találkozót követően.

  • Csatolt dokumentumok