Lurkó UFC U19 – Nebuló KSE U19 0–4 (0–2)
Lurkó UFC U19:
Németh H. – Varga T., Nagy II. B. (Kacsó, 74.), Szabó B., Neubauer (Hajba, 59.) – Bertha, Kovács Á., Holtay (Kálócz, 24.), Nagy D. – Makkos, Nagy I. B. (Katona, 74.). Vezetőedző: Janzsó László.
Kiállítva: Makkos (44.)

Az U19-es (2005-2006) korosztályunk búcsútalálkozójára készült: a Regionális bajnokság Alap-szekciójának északnyugati csoportjának felsőházi zárásaként a Kapuvár együttesét fogadtuk. A vendégek tudták, hogy győzelemmel az élen végezhetnek, azonban nem engedtük őket kibontakozni, nem tudtak támadásokat vezetni. Egy előrevágott labda után a 19. percben óriási lesről indult a vendégek akciója, amiből aztán betaláltak. Dühítő hiba volt, abba pedig ekkor még bele sem gondoltunk, hogy mégegyszer ugyanez elfordulhat... és mégis, tetézve azzal, hogy a 43. percben még egyértelmű szabálytalanság is történt ellenünk, majd a labdát a gólvonalról bepofozó vendégjátékos teljesen egyértelműen lesen állt, ám a zászló most sem lendült. Sajnos búcsúzó játékosunk közül Makkos Máténál szakadt el a cérna, villant is a piros lap... A szünet után 10 fővel is csak a támadásokban és a gólszerzésben gondolkodtunk, beszorítottuk a kapuváriakat, de nem sikerült betalálnunk, míg a hajrában aztán kétszer is beköszönt a Nebuló. Az utolsó percben Kacsó Szabolcsot buktatták a 16-oson belül, ám Varga Tamás 11-esét védte a vendégkapus, így 4–0-s vereséggel zártuk a bajnokságot. 

Mindig is elmondhattam magamról, hogy a legcsendesebb edzők egyike vagyok. Nekünk tétnélküli volt a találkozó, felszabadultan játszhattunk. Sajnálom a Sárvárt, mi mindent elkövettünk azért, hogy győzzünk, és hogy Vas vármegyei csapaté legyen az első hely. Lesgólból szerzett vezetést a vendégcsapat, majd egy lökés után, és azt követő újabb lesgólból kettőre nőtt a különbség – komoly hibákat követett el az 1. számú asszisztens. A második félidő első 20 percében beszorítottuk a vendégeket, de nem tudtunk betalálni, míg egy hiba után a hajrára fordulva ők megszerezték a harmadikat, ezzel eldőlt a három pont sorsa. Ekkor is mentünk el, kértem, hogy kockáztassunk, sajnos nem jött be. Gratulálunk ellenfelünknek a győzelemhez. Ma többet érdemeltünk volna, jól játszottunk. És tulajdonképpen nem a mai meccsel volt a gond, hanem azzal az ötös szériával, amiből nagyon rosszul jöttünk ki márciustól április közepéig. A hét csapat felsőházi küzdelmében hatodikként zártunk: a játék minősége alapján simán a dobogó környékére érhettünk volna. Búcsúzóinknak köszönöm a Lurkó UFC-ért tett erőfeszítéseiket! A felsőházat megnyerő U15-ös és U16-os korosztályainknak pedig külön is gratulálok

– mondta legidősebb csapatunk vezetőedzője, Janzsó László. 

 

  • Csatolt dokumentumok