Lurkó UFC U15 – UDSE U15 0–0
Lurkó UFC U15:
Szalai-Horváth (Gáspár, 77.) – Joó (Horváth Z., 69.), Andor, Lakner, Gudui – Varga N. (Poór, 77.), Vert Zs. – Gartner, Bertók (Paukovits, 77.), Babarcki (Molnár G., 63.) – Farkas B. (Tompa, 41.). Vezetőedző: Iszak Sándor.

A Regionális U15-ös bajnokság rájátszásban visszavágó mérkőzésnek adott otthont az Illés Akadémia: a Lurkó UFC U15 (2009) a fővárosi UDSE együttesét fogadta. Az első találkozón a budapestiek tudtak 2–0-ra nyerni. Látszott, hogy ezúttal is két egyforma képességű csapat találkozott, mezőnyben gyűrték egymást a felek. Nagyon kevés lehetőség adódott a kapuk előtt, a vendégek igyekeztek – akár szabálytalanságok árán is – megakadályozni a támadásépítéseinket. Így a mérkőzés képe alapján a döntetlen igazságos. Továbbjutott az UDSE 2–0-s összesítéssel. Sok sikert kívánunk nekik a továbbiakban!

A találkozó előtt minden kerettag játékra jelentkezett, átérezték a mérkőzés súlyát. Ott folytatódott a küzdelem, ahol szombaton abbahagytuk. Talán annyiban különbözött a mai attól a meccstől, hogy egy-két dolgot már tudtunk egymásról, és erre odafigyeltek a felek. Próbáltuk az ő erősségeiket kioltani. A saját játékunkat igyekeztünk megmutatni, ők ezt akarták elrontani, akár szabálytalanságok árán is. A gyors játékosaik megjátszását megakadályoztuk – jól álltuk a sarat hátul, miközben próbáltunk kibontakozni, de a nagy fizikai nyomást a játékunkkal nem tudtuk kompenzálni. Mindenki beletette magát a meccsbe, ebből most ennyi sikerült. Nem vallottunk kudarcot! Nincsen „ha” a fociban… ha mégis lenne, akkor talán akkor alakulhatott volna másképpen ez a párharc, ha mi kezdünk hazai pályán. Gratulálok a srácoknak, hiszen bajnokként zárták a küzdelemsorozatot! Sok sikert kívánok a Lurkó UFC U16-nak a rájátszásban való szerepléshez

– nyilatkozta Iszak Sándor vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok