TARR Andráshida U14 – Lurkó UFC U14 1–4 (1–2)
Lurkó UFC U14:
Gáspár (Szalai-Horváth, 41.) – Babarcki (Rigó, 70.), Gudui, Andor, Győrvári (Bertók, 41.) – Vert Zs., Lakner, Tompa – Farkas B. (Szakács, 41.), Molnár G. (Varga N., 41.), Gartner. Vezetőedző: Joó Bálint.
Gólszerzők: Gartner (4., 0–1; 51., 1–3; 63., 1–4), Lakner (21., 0–2)

Még egy, az első tavaszi fordulóból elhalasztott találkozót pótoltak szerda este Zalaegerszegen Joó Bálint tanítványai, akik az Andráshida vendégeként léptek pályára. A 4. percben Lakner Olivér ugratta ki remekül a védők között kilépő Gartner Rault, aki higgadtan passzolta el a labdát a kapus mellett a hosszú sarokba, 0–1. A 21. percben a 16-os előterében ismét Lakner Olivér játszott össze Gartner Raullal, majd a szemre is tetszetős összjáték végén Olivér juttatta a labdát a hálóba, 0–2. Bő fél óra telt el a mérkőzésből, amikor a hazaiak szépítettek, így 2–1-es Lurkó-vezetéssel vonultak pihenőre a csapatok. Az 51. percben mi végezhettünk el szabadrúgást az ellenfél térfelének közepéről, az oldalvonal mellől. Varga Nimród állt a labda mögött, akinek hajszál pontos középre ívelését Gartner Raul juttatta a kapásból, a levegőből az ellenfél kapujába – szépségdíjas találat volt, 3–1 ide! A 63. percben Gartner Raul indult meg a labdával a jobb szélen, majd miután két ellenfél védőt kicselezett, a kapujából kifutó, majd vetődő kapus felett lőtte a labdát a hálóba, kialakítva a 4–1-es végeredményt.

A találkozó krónikájához tartozik, hogy a második félidőben egy sajnálatos sérülést követően a hazaiak egyik játékosát mentővel kellett kórházba szállítani. Neki innen is, az egész egyesületünk nevében mielőbbi jobbulást és felépülést kívánunk. 

A mai találkozó tanulsága, hogy az első perctől kezdve úgy kell játszanunk, ahogy azt a második játékrész nagyrészében tettük. Két ellentétes félidőt játszottunk a mai napon. Az elsőben nem igazán tudtuk felvenni a versenyt agresszivitásban a fizikálisan erős ellenfelünkkel szemben. Lassan, körülményesen, zömében feleslegesen sok érintéssel játszottunk, kevés párharcot nyertünk. Ennek ellenére több ígéretes gólszerzési lehetőséget is sikerült kialakítanunk. 2–0 után, nagyon hamar lezárhattuk volna még így is a találkozót, ám pontatlanok voltunk a befejezéseknél. A szünetben sikerült rendeznünk a sorokat, és a második félidőben játékban is sikerült feljavulnunk. Ekkor már teljesen más felfogásban játszottunk, sorra alakítottuk ki a helyzeteket, mi domináltunk, viszont rendre rossz döntéseket hoztunk a befejező zónában. Ezúton is szeretnék az egész csapat nevében mielőbbi jobbulást és felépülést kívánni a mérkőzésen sajnálatos sérülést szenvedett andráshidai játékosnak

– mondta a találkozót követően Joó Bálint vezetőedző.

 

  • Csatolt dokumentumok