A Magyar Labdarúgó-szövetség által szervezett eseménysorozaton vettek részt a régiós körzetközpont egyesületeiben – köztük a Lurkó UFC-ben – szereplő tehetséges játékosok.

A keret tagjai: Németh Áron (Lurkó UFC), Major András (Haladás VSE), Varga Benedek (Pápa), Körösparti Sebestyén (Ajka), Lang Máté (FC Nagykanizsa), Nagy Vitéz Bendegúz (Lurkó UFC), Wéber Benett (Ajka), Kovács Előd (FC Nagykanizsa), Pongrácz Ádám (FC Nagykanizsa), Vörös Bendegúz (Hévíz SK), Bertalan Kornél (Ajka), Horváth Zoltán (Balatonfüred), Jankó Bulcsú (Haladás VSE), Kálmán Marcell (FC Nagykanizsa), Mukics Mátyás (Lurkó UFC), Gergely Nimród (Pápa), Ihász Bendegúz (Pápa).

Szakmai stáb: Fider Ádám (Sárvár FC, szakmai vezető), Laurinyecz Ákos (Balatonfüred, szakmai vezető), Varga Huba (TIAC, szakmai vezető), Vargovics Zsolt (Lurkó UFC, szakmai vezető).

A program 2024 februárjában indult vármegyei kiválasztó edzésekkel, ahol a Vas, Zala és Veszprém vármegyei körzetközponti egyesületek által ajánlott játékosok szerepeltek. Ezeken az edzéseken 54 játékos mutatta meg tudását. A következő alkalommal leszűkítettük a keretet 33 játékosra. Az Ajkán szervezett minitorna után kialakult a 18 fős keret, akikkel Tapolcán tartottunk felkészítő tábort. A program során a ZTE U13-as csapatával játszottunk színvonalas edzőmérkőzést. Legutóbb pedig Balatonlellén szerepeltünk egy minitornán, ahol a többi régió csapataival találkoztunk. Az eseményen intenzív, tartalmas és minőségi mérkőzéseket játszottunk, mely nagyban segíti és járul hozzá a gyerekek fejlődéséhez. Nagyon lelkesen, fegyelmezetten és koncentráltan vettek részt a gyerekek a három mérkőzés során, mellyel méltón képviselték a régiónkat, és a saját egyesületüket. Sikerült megnyernünk a tornát, igaz, nem ez volt a fő prioritás. Köszönöm az egyesületek: az FC Nagykanizsa, a Hévíz SK, a Haladás VSE, a Sárvár FC, a Lurkó UFC, az FC Ajka, a Balatonalmádi, a Pápai ELC, a Balatonfüred és Tapolcai IAC VSE segítségét, együttműködését és támogatását

– értékelte a magunk mögött hagyott időszakot is Vargovics Zsolt, a Lurkó UFC szakmai vezetője.

  • Csatolt dokumentumok