Hévíz SK U12 – Lurkó UFC U12 1–2 (0–0, 0–0, 1–0, 0–2)
Lurkó UFC U12:
Németh – Poszavecz, Horváth N., Bajzek – Máté, Wilcsek – Kiss Benedek, Horváth D., Mukics. Cserék: Horváth B., Nagy, Zsarnay, Kiss Barnabás, Lakner, Barta Á., Barta N., Szabó. Vezetőedző: Orbán Dániel.
Gólszerző: Kiss Benedek (69., 1–1), Horváth D. (77., 1–2)

Jó iramban kezdtük a mérkőzést, az első negyedben abszolút fölényben játszottunk, de helyzeteink rendre kimaradtak és a kapufa is a hazaiakat segítette. A második és harmadik negyedben továbbra is dominálni tudtunk, azonban a támadó harmadban egyre több technikai hibát vétettünk, így a helyzeteink minősége már elmaradt. Ráadásul a vezetést ellenfelünk tudta megszerezni, egy szabadrúgás során aludtak be védőink és a mögénk bejátszott labdát futották be a hazaiak. Ez jellemző volt az egész mérkőzésre, ugyanis ellenfelünk a védőink mögötti üres területeket próbálták direktben kihasználni. Ám az utolsó negyedben sikerült remek játékkal előrukkolnunk, és a kapu előtt is higgadtabbnak bizonyultunk. Az egyenlítő gólt egy bal oldali beadás előzte meg, melyre Kiss Bendő érkezett remekül középen és a levegőben bevetődve továbbította a labdát a kapuba. A győztes gól előtt Szabó szerzett labdát a jobb oldalon, centerezett, Horváth Dani üresen maradt a hosszún és egy átvétel után passzolta el a labdát a kapus mellett.

Úgy gondolom, hogy a mai napon néha saját magunk ellenségei voltunk. A második és a harmadik negyedben sokszor a labdavezetést választottuk az átadások helyett és ennek meg is lett az eredménye… Ezen nincs mit szépíteni, a pályát szélességben sokkal jobban ki kellett volna használnunk. Viszont, amit az utolsó negyedben produkáltak a srácok az mindenképp dicséretes! Hűek maradtunk alapelveinkhez és végül ez eredményhez is vezetett, meg tudtuk fordítani a mérkőzést. Gratulálok a srácoknak az első és az utolsó negyedben nyújtott teljesítményhez, a hibáinkat pedig igyekszünk kijavítani

– értékelt Orbán Dániel vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok