Lurkó UFC U19 – Magnetic Andráshida U19 0–3 (0–1)
Lurkó UFC U19:
Kiss B. (Gácsi, 46.) – Prógli, Szabó B. (Kovács Á., 58.), Ágoston, Wágner (Nagy D., 46.) – Varga T. (Halász, 46.), Döbör, Mesics-Leiner, Makkos (Bertha, 46.) – Rozmán, Holtay (Horváth B., 46.). Vezetőedző: Janzsó László.

A Regionális U19-es bajnokság Nyugati szekciójának Alsóházi csoportjában immáron a 6. fordulót rendezték meg, a szombathelyi találkozón a Lurkó UFC U19 (2004-2005) a Magnetic Andráshida együttesét fogadta. A mieink alakítottak ki fölényt, ám félóra elteltével az első lehetőségét gólra váltotta a vendégcsapat: egy 16-oson belüli ide-oda pattogó labdát ők találták meg gyorsabban – abszolút elkerülhető gól volt ez. A szünetre egygólos hátrányban mentünk. Janzsó László elégedetlenségét mutatja, hogy ötöt is cserélt a pihenő alatt.

Tíz perc telt el a második félidőből, amikor egy véleményes kezezés miatti 11-eshez jutottak a zalaiak: volt több teljesen hasonló eset a mezőnyben, azok mehettek tovább, itt viszont harsant a síp. A büntetőt értékesítették a hidaiak, így már kétgólos volt az előnyük. Mi küzdöttünk és mentünk előre a szépítés érdekében, ám a hosszabbításban megkontráztak bennünket és újból betaláltak a sárga-feketék, így 3–0-ra megnyerték a mérkőzést.

Sokkal gyorsabban, akaratosabban futballozott ellenfelünk, a középpályán nőttek fölénk. Bátortalanok voltunk, pedig adódtak lehetőségeink az I. félidőben, akár 2-3 gólt is szerezhettünk volna. Ma az egyéni játék került előtérbe a csapatjáték helyett. Bosszantó, hiszen az első góljukat megelőzően semmiféle veszélyt nem jelentettek ránk. Hullámzó a teljesítményünk, ma voltak gyengébbek és jobbak is – utóbbiak voltak kevesebben…

– nyilatkozta Janzsó László vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok