Lurkó UFC U12 – Tapolcai IAC VSE U12 4–2 (2–1, 0–0, 0–1, 2–0)
Lurkó UFC U12:
Németh – Poszavecz, Horváth N., Bajzek – Máté, Süle – Mukics, Horváth D., Horváth B. Cserék: Barta Á., Barta N., Kiss, Szabó, Zsarnay, Wilcsek, Lakner. Vezetőedző: Orbán Dániel.
Gólszerzők: Mukics (18., 1–1), Horváth D. (20., 2–1), Lakner (62., 3–2), Szabó Á. (68., 4–2)

A mérkőzés elejétől kezdve nyomás alatt tartottuk ellenfelünk, valamint sokat birtokoltuk a labdát. Ennek ellenére az első gólt ellenfelünk szerezte egy kiszámíthatatlan esemény után, a játékvezetőről megpattanó labdát megszelídítette a támadó és egy csel után a hosszú sarokba helyezte. Még az első negyedben sikerült fordítania a csapatnak, Horváth Dani beadásából Mukics volt eredményes fejjel, majd Máté kiugratásából Horváth Dani ezúttal góllal jelentkezett. Ezután a találat után viszont nem tudtunk kellő lendületben maradni, sok technikai hibát vétettünk, ziccereket hibáztunk, ellenfelünk pedig kontrákból jeleskedett. A harmadik negyedben egy előre vágott labda után egyenlíteniük is sikerült. A srácok nem adták fel, az utolsó negyedben egy fokozattal feljebb kapcsoltak és sikerült azonnal két gólt szereznünk. Előbb Lakner talált be, a saját kipattanó labdájára érkezve, majd Horváth Dani adott ismét gólpasszt beadásból, a hosszú oldalon üresen érkező Szabónak.

Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, sajnos mai játékunk többségében elmaradt a valós tudásunktól. Mezőnyben, illetve a kapu előtt is több hibát vétettünk a kelleténél, az üres területeket pedig nem sikerült jól kihasználnunk. A kihagyott ziccerek mellett ellenfelünket kétszer is a kapufa mentette meg a góltól, így abszolút kiélezett végjátékra volt kilátás. Ezt azonban rendkívül jól kezeltük, az utolsó negyedben nyomás alatt is jól fociztunk, megérdemelten szereztünk két gyors gólt, amivel lezártuk a mérkőzést. Dicséret illeti a vendégkapus teljesítményét, valamint részünkről az első és utolsó negyedben prezentált játékot

– értékelt Orbán Dániel vezetőedző.

 

  • Csatolt dokumentumok