DANA Győrújfalu SE U19 – Lurkó UFC U19 1–1 (0–1)
Lurkó UFC U19:
Kiss B. – Prógli (Halász, 37.), Kovács Á., Ágoston, Szabó B. – Döbör, Horváth B., Varga T. (Neubauer, 91.), Makkos – Holtay (Rosta, 74.), Mesics-Leiner. Vezetőedző: Janzsó László.
Gólszerző: Mesics-Leiner (45., 0–1)

Hetedik mérkőzésére készülhetett mindkét csapat a Regionális U19-es bajnokság Nyugati-szekciójának Alsóházi-csoportjában. A zöld-feketék Győrújfaluba utaztak: a hazaiak eddig a legtöbb döntetlent játszották a bajnokságban. Sajnos a körülmények nem voltak ideálisak, a talaj minősége hagyott kívánnivaló maga után bőven – ez pedig meghatározta a játék képét. Sérülés miatt a 37. percben kénytelen volt Janzsó László cserélni: Prógli László helyett Halász Milán érkezett. Az első félidő hajrájában találtunk be: Mesics-Leiner Félix tört be a 16-oson belülre, ahol buktatták. A 11-est a sértett végezte el, amit elsőre hárított a kapus, ám a kipattanót megfogta a sáros-homokos talaj, azt pedig bevágta támadónk, 0–1.

A szünetet követően hamar kiegyenlített a Győrújfalu: egy felívelt labda éppen jól pattant a hazai támadók elé, akik kihasználták a lehetőséget, 1–1. Helyzetek alakultak ki ezek után is mindkét oldalon, ám gól már nem született több, így 1–1-gyel zártul a mérkőzés.

Szerencsésebb esetben bármelyik csapat nyerhetett volna. Rajtunk, sőt, szerintem a hazaiakon is legfőképp a pálya fogott ki ezen a napon: kemény és száraz volt, amit nagyon fellocsoltak – egyenletlen volt és több helyütt tócsák álltak rajta. Az első időszakban a saját játékunkat szerettük volna a játszani, ám muszáj volt racionálisabb futballra átállni. A labdát továbbítani és átvenni sem volt egyszerű. A talaj tréfája miatt is alakult ki helyzetek. A hazaiak indításait egyből kellett hatástalanítani, mert a második labdákra nagyon jól reagáltak. Akár mi is, akár a győrújfaluiak is nyerhettek volna, ehelyett döntetlennel zárult a mérkőzés

– mondta Janzsó László vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok