Győrszentiván SE U15 – Lurkó UFC U15 1–3 (0–2)
Lurkó UFC U15:
Répcei – Ulrich, Ilnicki (Hazafi, 61.), Horváth S. Varga B. – Tóth A., Nyőgéri (Varga N., 47.), Csóri – Polgár, Geller, Németh B. Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerzők: Geller (13., 0–1), Polgár (38., 0–2), Tóth A. (62., 1–3) 

Másfél hónapra nyúló, győzelem nélküli sorozatot szeretett volna lezárni a Lurkó UFC U15 (2008). A mieink ellenfele a nálunk öt ponttal többet gyűjtő Győrszentiván volt. Még márciusban Szombathelyen nagy különbséggel, 7–0-ra győztük le a kék-fehéreket. A 13. percben szereztük meg a vezetést: Polgár Bálint a bal szélen faképnél hagyta a védősort, lövése kipattant a hosszú kapufáról, amit Geller Marcell kapásból vágott a hálóba, 0–1. Az első félidő hajrájának elején kettőre nőtt az előnyünk: remekül ugrattuk ki Polgár Bálintot, aki 14 méterről ellőtte a kapus mellett a labdát, 0–2. A fordulást követően nem sokkal szépítettek a hazaiak ziccerben lépett ki támadójuk, aki nem hibázott, 1–2. A 62. percben aztán eldőlt a három pont sorsa: Polgár Bálint szögletét Tóth Attila lőtte a hálóba, kialakítva a 3–1-es végeredményt.  

Ma nyertünk, és ez nagyon fontos siker volt számunkra! Már az első percben veszélyeztettünk, Polgár Bálint lövése alig kerülte el a hazai kaput. Mégis hamar megszereztük a vezetést. Ezek után is mi játszottunk fölényben, de volt lehetősége a hazaiaknak is, sőt a második félidő elején közelebb kerültek hozzánk. Lehetne az agresszivitásunkon javítani, de a technikai dolgaink és a motiváltságunk rendben volt. Igyekszünk az építkezés mellett pontokat szerezni, hogy előre lépdeljünk a tabellán is

– nyilatkozta Nagy Krisztián. 

  • Csatolt dokumentumok