Lurkó UFC U15 – DANA Győrújfalu U15 2–3 (1–1)
Lurkó UFC U15:
Répcei – Ulrich, Kálócz, Horváth S., Varga Bálint – Kovács F., Lakner (Tompa, 41.), Tóth A., Kálócz – Polgár, Geller, Farkas B. (Varga Benedek, 41.) Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerzők: Geller (7., 1–1), Kovács F. (58., 2–2)

Már a hatodik mérkőzésére készült a Regionális U15-ös bajnokság Nyugati szekciójának Felsőházában a Lurkó UFC U15 (2008), ellenfelünk Győrújfaluból érkezett. Nem csak érkeztek, hanem egy védelmi hibát kihasználva előnyhöz is jutottak a 4. percben, de hamar egyenlítettünk. Geller Marcell ugyanis a saját maga által kiharcolt szabadrúgást 20 méterről elegánsan lőtte a kapuba, kiegyenlítve az eredményt. Igyekeztünk építeni a játékukat, míg a vendégek előrevágott labdákkal operáltak.

Szünet után újabb gyors gólváltás történt: megint a Győrújfalu talált be, ám egy kiváló Varga Bálint-passz után Kovács Ferenc egyenlített, 2–2. Helyzetek ezt követően előttünk adódtak, ám a lövéseink elhaltak a magas vendégkapus kezében. Negyedórával a vége előtt egy szöglet után megint betaláltak a vendégek, amire sajnos már nem tudtunk válaszolni, így a célfutball volt ma eredményes, a Lurkó UFC U15 3–2-re kikapott.

Ránk jár a rúd, sok a hiányzónk, a bevethető játékosok közül sincsen mindenki top formában, ám mindezt egybe véve sem érdemeltünk vereséget. Sajnos hamar belehibáztunk, egy technikai hiba miatt hátrányba kerültünk, de ígéretesen fociztunk ezek után és egyenlítettünk is. Két cserém volt ők érkeztek is a szünetben: helyzeteket is kialakítottunk, de jött ismét a hiba, így újból megszerezte a vezetést a vendégcsapat, amit a mai napon átlagon felüli produkciót nyújtó Varga Bálint gólpassza után ismét kiegyenlítettünk. Mentünk előre a győztes gólért, ám egy hiba után következő szögletből betaláltak a vendégek, amire már nem érkezett válasz a részünkről. Hasonlóan kaptunk ki, mint múltkor: nem játszik az ellenfél, hanem csak rugdalja fel a labdát: ezt jobban csinálták, mint mi az épített futballt. Csak a pozitív gondolkodás, a hozzáállás, a magasabb fokozatra való kapcsolás hoz ki minket ebből a helyzetből

– mondta Nagy Krisztián a találkozó után.

  • Csatolt dokumentumok