Lurkó UFC U19 – Nebuló-KSE U19 4–1 (2–0)
Lurkó UFC U19:
Németh H. – Kovács Á., Nagy B., Hajba (Zsirai-Kiss, 70.), Makkos – Holtay (Kacsó, 83.), Szabó B., Nagy D. (Verebélyi, 85.), Varga T. – Neubauer, Várnai. Vezetőedző: Janzsó László.
Gólszerzők: Makkos (37., 1–0; 65., 3–0), Németh H. (43., 11-esből, 2–0), Nagy B. (84., 11-esből, 4–1)

Utolsó hazai bajnokiján a kapuváriakat fogadta a Lurkó UFC U19 (2005-2006). A mieink és a Nebuló is a dobogón lévő Sárvár–Sopron–Üstökös-hármast üldözik, ebben a versenyben a vendégeink álltak picivel jobban a mérkőzés előtt. 

A 37. percben egy középpályáról indult összjáték után (Szabó Bencétől Makkos Mátéhoz került a labda, majd szélen Hajba Zoltánhoz került, akinek laposan keresztbe lőtt labdájára Makkos érkezett kiváló ütemben, 1–0. Továbbra is nagy százalékban nálunk volt a labda. A 43. percben Nagy Bálintot buktatták a tizenhatoson belül, amit kapusunk, Németh Hunor értékesített, 2–0-val mehettünk szünetre.

A 63. percben ismét Nagy Bálint remekelt és mélységi passzal Makkost ugratta ki, aki a kapust elfektette, majd elegánsan lőtt a kapuba, 3–0. Negyedórával a meccs vége előtt egy kontrából szépített a Nebuló KSE, ám az utolsó szó a miénk volt: Makkos Mátét buktatták a tizenhatoson belül. A 11-est Nagy Bálint határozottan értékesítette, így 4–1-re nyertük meg a mérkőzést.

Tudjuk, hogy ebben a bajnokságban sohasem lehet hátradőlve várni egyik mérkőzésünket sem. A hétközben szép létszámmal és keményen munkával készültek a srácok a mai napra is. A mérkőzés első harminc perce is a miénknek volt mondható, betalálni ekkor még nem tudtunk, ám az utolsó negyedórában kétszer is eredményesek voltunk. A kérésem az volt a szünetben, hogy csak bizonyos szituációkban lassítsuk a játékot, egyébként játsszuk a mai napon teljes mértékben érvényesülni látszó játékunkat. Összességében egy fizikálisan és technikailag jól képzett csapatot sikerült semlegesíteni. Ismételten szervezetten és nagy elszántsággal játszottak a srácok. Kimaradt 3-4 ziccer, ennek ellenére dicséretet a csapatnak, sok szép dolgot láthattunk tőlük a mai napon

– értékelte a mérkőzést Janzsó László.

 

  • Csatolt dokumentumok