Pápai ELC U13 – Lurkó UFC U13 1–3 (1–1, 0–0, 0–1, 0–1)
Lurkó UFC U13:
Németh Á. – Barta Á., Nagy, Horváth N., Süle – Mukics, Zsarnay, Horváth D. – Kiss Be. Cserék: Wilcsek, Kiss Ba., Barta N. Vezetőedző: Orbán Dániel.
Gólszerzők: Zsarnay Marcell (20., 1–1), Kiss Benedek (55., 1–2; 75., 1–3)

A bajnokság utolsó idegenbeli mérkőzésére Veszprém vármegyébe, Pápára látogattunk. Utazó keretünk létszáma tizenkettőre csökkent, sérülések, betegség és osztálykirándulás miatt hat játékosunk is hiányzott a mai napon. Nem kezdtünk jól, a 3. percben hátrányba kerültünk. Nagyon jókor válaszoltunk! Az első negyed 20. percében Mukics indította Zsarnayt, aki a kapunak háttal külsővel pörgetett a hálóba, ez is gyönyörű gól volt! A második negyedben mi irányítottunk, érett a következő gól. Arra egészen az 55. percig kellett várni: letámadásunk során Mukics szerzett labdát, centerezett, Kiss Bendő pedig értékesítette sokadik ziccerünket, 1–2. Az utolsó játékrészben a hazaiak támadóbban léptek fel, de igazán nagy helyzetet nem tudtak kialakítani. Ez lehetőséget adott arra, hogy kontrákból is veszélyeztessünk. Mukics távoli emelése a kapufán csattant, a kipattanót Horváth Dani a kapusba lőtte. Egy indítás után jött a győztes gól: Horváth Dani lódult meg, lövése kipattant a kapusról Kiss Bendő elé, aki így ismét duplázni tudott, 1-3. Kisebb tűzijáték maradt még a végére, azonban Zsarnay Marci lövése csak a bal oldali kapufát találta el.

Az első negyedben mutatott játékunk kissé lehangoló volt. Sokat volt levegőben a labda, a kapott gólnál egyéni védekezésben hibáztunk kétszer is. A szünetben erre fókuszáltunk, átbeszéltük mi az, amit másképp kell csinálnunk, vagy éppen mi hiányzik a játékunkból. A srácok vették az adást, a ránk jellemző foci szinte azonnal érvényesült – már csak a gól hiányzott. A meccsen a pluszt a csapat mentális ereje és hozzáállása szolgáltatta. Végig pozitívok maradtak és igazi csapatként működtek együtt! Minden játékosomnak gratulálok, ismét jó teljesítményt nyújtottak, az utóbbi hat mérkőzésből pedig ötször győztesen is hagyták el a pályát

– nyilatkozta Orbán Dániel.

  • Csatolt dokumentumok