Lurkó UFC U12 – FC Ajka 4–0 (0–0, 3–0, 1–0, 0–0)
Lurkó UFC U12:
Németh Á. – Poszavecz, Horváth N., Bajzek – Wilcsek, Horváth D., - Mukics, Kiss Be., Horváth B. Cserék: Szabó Á. – Nagy V. B., Zsarnay, Kiss Ba., Barta Á., Barta N. Vezetőedző: Orbán Dániel.
Gólszerzők: Horváth D. (28., 1–0; 31., 2–0), Kiss Be. (35., 3–0), Horváth B. (58., 4–0)

A 17. fordulóban, péntek este az FC Ajka csapatát láttuk vendégül. Jól ismerik egymást a felek, hiszen a bajnokikon kívül nyáron és télen is játszottunk egymás ellen edzőmérkőzést, valamint a két klub jó kapcsolatot ápol egymással. A mérkőzést dekoncentráltan kezdtük, el kellett telnie 10 percnek, mire mindenki megtalálta a helyét, onnantól kezdve viszont egyre több helyzetet tudtunk kidolgozni. Az első negyedben nem sikerült betalálnunk, azonban a másodikban háromszor is. Horváth Dani duplázott 3 percen belül, majd Kiss Benedek is betalált egy középre bejátszott labda után. A második félidőben nem változott a játék képe, veszélyesen játszottunk és továbbra is sok helyzetet tudtunk kialakítani. Ellenfelünk leginkább átlövésekig jutott, melyeket kapusunk magabiztosan hárított, emellett pedig egy ziccert is fogott. A végeredményt Horváth Bazsi állította be a harmadik negyedben, egy jobb oldalról bejátszott labda került át a hosszúra, ahol ő üresen érkezett és kapásból laposan kilőtte a hosszú alsó sarkot.

Az első 10 percet leszámítva remek teljesítményt nyújtottunk, a játék minden elemében ellenfelünk fölé kerekedtünk. A legbüszkébb arra vagyok, hogy a heti céljainknak megfelelően játszottunk, visszatámadásaink remekül működtek és ezáltal sok labdát szereztünk, valamint ezúttal a párharcok nagy részét is mi nyertük meg, eddig ez nem feltétlen volt ránk jellemző. Jók voltak a beindulásaink, sok lapos mélységi indítás találta üresben támadóinkat, akik azonnal 1:1-ben vezethették az ellenfél kapusára a labdát. Gratuláció illeti a srácokat

– mondta Orbán Dániel a mérkőzést követően.

  • Csatolt dokumentumok