Lurkó UFC U15 – Hévíz SK U15 6–2 (1–1)
Lurkó UFC U15:
Répcei – Ulrich, Ilnicki, Horváth S., Varga B. – Kálócz, Csóri – Polgár, Geller, Németh B. – Tóth A. Vezetőedző: Vargovics Zsolt.
Gólszerzők: Kálócz (14., 1–0; 62., 3–1; 65., 4–1; 73., 6–1), Geller (50., 2–1), Varga B. (70., 5–1)

Az utolsó fordulóra készült a Lurkó UFC U15 (2008): a mérkőzésen Nagy Krisztián vezetőedzőt Vargovics Zsolt szakmai vezető helyettesítette. A zöld-feketék a mérkőzés első periódusában letámadtak – ennek is köszönhető, hogy már szűk negyedóra elteltével sikerült előnybe kerülni, Kálócz Dávid találatával. Sajnos azonban a vendégek néhány alkalommal meg tudtak bontani bennünket, és nem sokkal a félidő vége előtt egyenlítettek. A szünetet követően változott a játék képe: a mieink rengeteg labdát szereztek, és abból építkezve gyors támadásokat vezettek. Geller Marcell találatával vettük vissza a vezetést, majd egy olyan kiváló tíz perc következett, amikor Kálócz Dávid még háromszor szerzett gólt, mellette pedig Varga Bálint is betalált, így egyértelműen megérdemelt győzelmet arattunk. A végén a Hévíz még szépített, a végeredmény tehát 6–2 lett. A győzelemmel megelőztük a fürdővárosiakat, így a Regionális U15-ös bajnokság Nyugati szekciójának Felsőházát a negyedik helyen zártuk.

Kértem a srácokat, hogy élvezzék a mérkőzést, hozzák ki magukból a legtöbbet, mutassák meg, mit tanultak. Ennek ellenére az első félidőben kapkodó volt a játékunk, így a szünetben átbeszéltük a dolgokat. Taktikát is váltottunk: a középső zónában megszerzett labdákból aztán gyors átmenetek után négy gólt is szereztünk. Tetszett a második játékrész! Szeretném kiemelni, hogy egyénileg és csapatszinten is fejlődést mutattunk. Amit a szünetben megbeszéltünk, azt megvalósították a srácok, így szép győzelmet arattak a szezonzárón

– nyilatkozta Vargovics Zsolt szakmai vezető.

 

  • Csatolt dokumentumok