Lurkó UFC U15 – Csornai SE U15 1–1 (0–0)
Lurkó UFC U15:
Répcei – Kálócz, Ilnicki, Horváth S. (Varga N., 50.), Varga B. – Kovács F., Geller (Nyőgéri, 73.), Csóri – Ulrich (Gartner, 41.), Tóth A., Polgár (Gudui, 64.). Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerző: Geller (48., 11-esből, 1–0)

Emlékezetes mérkőzésen nem szereztünk pontot Csornán, most mindenféleképpen szerettünk volna visszavágni a zöld-fehéreknek. Az első félidőben hiába játszottunk fölénybe, betalálnunk nem sikerült. A szünet után azonban nem sokkal már igen: Geller Marcell lépett be a 16-oson belülre, ahol buktatták. A jogos 11-est a sértett magabiztosan értékesítette, 1–0. A vendégek szerettek volna egyenlíteni, és az egyik előrevágott labda után szabadrúgáshoz jutottak. Ezt erővel adták be, és egy 10 méteres fejessel egyenlíteni is tudtak. Újabb találatra már nem futotta egyik csapat erejéből sem, így döntetlennel zárult a találkozó.

Gratulálok a csapatomnak, az igyekezet megvolt bennük a mai nap is. A Csorna nem érdemelt ma pontot, de a forgatókönyv nem változott a korábbi mérkőzéseinkhez képest. Voltak hiányosságaink a középpályán, mindemellett jól építettük a játékot. A támadószekcióba kevésszer érkeztünk lendülettel: ha volt is befejezésünk, a minőségi passz és a minőségi lövés is hiányzott. Határozottabb szélsőjátékot vártam volna el. Stabil volt mindkét csapat, de míg mi futballt építettünk, addig a vendégek a kontrákra rendezkedtek be. 1–0 után volt, hogy beszoroltunk: nehéz a stílusukkal azonosulni, ami nagyobb baj, hogy nem tudtuk a hibáikat kihasználni. A kapott gól előtt akár eldönthettük volna a mérkőzést, ám a futball törvénye megbüntetett bennünket. Ellenfelünktől az erőszakosságot tanulhatjuk el, de a fejlődés magja a mi futballunkban van meg

– mondta Nagy Krisztián vezetőedző.

 

  • Csatolt dokumentumok