Lurkó UFC U15 – Nyergesújfalu U15 2–0 (1–0)
Lurkó UFC U15:
Szalai-Horváth – Ulrich, Ilnicki, Horváth S., Varga B. – Kovács F. (Farkas B., 47.), Geller, Nyőgéri (Varga N., 41.) – Polgár, Gartner, Németh B. Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerző: Gartner (6., 1–0; 49., 2–0)

A Regionális U15-ös bajnokság Nyugati-csoportjának Felsőházában immáron a 12. fordulót rendezik meg ezen a hétvégén. A Lurkó UFC U15 (2008) a Nyergesújfalut fogadta. A mieink hamar nekiestek ellenfelüknek és a 6. percben sikerült is megszereznünk a vezetést. Polgár Bálintot indítottuk a jobb szélen, majd a középre hámozott labdára Gartner Raul csapott le, és közelről lőtt a hálóba, 1–0. Voltak helyzeteink bőven még az első félidőben, de nem igazán voltunk határozottak a kapu előtt.

Átszervezett csapattal kezdtük meg a II. félidőt, ráadásul sérülés miatt megint cserélni volt kénytelen Nagy Krisztián vezetőedző. A 49. percben Polgár Bálint passzát Gartner Raul két védő és a kapus között pöckölte a labdát a hosszúba, 2–0. A hátralévő időben is a mi akartunk érvényesült, így teljesen megérdemelten gyűjtöttek be a három bajnoki pontot, sőt, az eredmény abszolút hízelgő a vendégekre nézve. 

Nagyon szerettük volna bizonyítani, hogy ha a labdarúgást játsszák, akkor többet ad élményben, mintha csak előre rugdossák a labdát. Ehhez kellett megfelelő minőségű és méretű pálya. Ma négy meghatározó játékos is hiányzott tőlünk, de nélkülük is hoztuk játékszínvonalban a mérkőzést. Többen jó formában szerepeltek ma. Sokan rájöttek arra, hogy ha nem lehet mástól várni az eredményt, akkor ők maguk kénytelenek tenni többet a győzelemért. A mi akaratunk érvényesült a találkozón végig. Építettük a futballt, örülök a góljainknak. Szép kisjátékaink voltak, de sok-sok helyzetet kihagytunk. A mentalitásunk rendben volt, bizonyítottuk, hogy mi vagyunk a jobb csapat

– nyilatkozta Nagy Krisztián vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok