Magnetic Andráshida TE U12 – Lurkó UFC U12 0–14 (0–3, 0–1, 0–4, 0–6)
Lurkó UFC U12:
Németh Á. – Barta Á., Máté, Bajzek – Mukics, Horváth D. – Szabó Á., Kiss Be., Kiss Ba. Cserék: Horváth B., Barta N., Horváth Cs., Süle. Vezetőedző: Orbán Dániel.
Gólszerzők: Horváth D. (5), Máté (2), Mukics (2), Kiss Be. (2), Kiss Ba., Szabó Á., Süle

Az Andráshida vendégeként játszott Zalaegerszegen a Lurkó UFC U12 (2011). Viharfelhők gyülekeztek a mérkőzés kezdetekor, ez végül elkerült bennünket, de a mérkőzés első negyedét szemerkélő esőben játszották a felek. A találkozó során végig domináltunk, ellenfelünk ritkán jött át térfelünkre. Az első felidőben sok helyzetünk és ziccerünk kimaradt. A második játékrészben tisztább lövőhelyzeteket alakítottunk ki, a befejezések alkalmával sokkal higgadtabbak voltunk, így több gólt sikerült szereznünk. A hazaiak között több fiatalabb játékos is szerepelt, akik bátran játszottak. Góljainkat átlövésekből, beadások után, egyéni szólók után, kipattanókból és büntetőböl szereztük.

Szakmai szemmel nem könnyű értékelni a mai mérkőzést, az eredmény ellenére sokszor tudásunk alatt játszottunk, ebben közre játszott a pálya talaja is. Ennek ellenére végig lelkesek és motiváltak maradtak a srácok, ez főként a második félidőben fizetődött ki. Születtek remek egyéni teljesítmények védekezésben, valamint a magasabb labdákra is egyre bátrabban érkezünk, fejeljük tovább jó helyre. Örülök, hogy mindenkinek sok játékpercet sikerült adni, a srácok pedig éltek is a lehetőséggel

– mondta Orbán Dániel vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok