Lurkó UFC U14 – Barca Academy U14 0–3 (0–2)
Lurkó UFC U14:
Szalai-Horváth Alex (Gáspár Bence, 41.) – Vincze Dániel (Gudui, Dániel, 58.), Varga Nimród (Horváth Sámuel, 9.), Lakner Olivér, Andor István – Vert Zsolt, Tompa Ádám, Bertók Gergő (Babarcki Károly, 41.) – Farkas Bendegúz (Rigó Vince, 78.), Szakács Benedek (Molnár Gábor, 58.), Gartner Raul. Vezetőedző: Joó Bálint.

Nagy iramban indult a mérkőzés, rögtön a találkozó elején neki is estünk ellenfelünknek, látszódott az elszántság, a győzni akarás a csapaton. Sajnos nagyon hamar kénytelen volt változtatni az összeállításon Joó Bálint vezetőedző, mivel egy becsúszó szerelést követően Varga Nimród bokája olyan szerencsétlenül találkozott az egyik vendégjátékos stoplijával, hogy Nimród ezt követően nem tudta folytatni a játékot. Több ígéretes gólszerzési lehetőséget is sikerült kialakítanunk, ám a befejezésekbe rendre hiba csúszott. A sok kihagyott helyzet aztán – ahogyan lenni szokott – megbosszulta magát: egy gyors vendégkontra végén a Barca Academy csapatának sikerült megszereznie a vezetést, 0–1.

A játék képe ezután sem változott, mi letámadtuk ellenfelünket, aminek köszönhetően többször is sikerült zavarba hoznunk védelmüket, a szerzett labdák utáni akciók végén ismét rendre hiba csúszott az utolsó passzainkba. A forgatókönyv nem változott: amíg mi kihagytuk a helyzeteinket, addig egy újabb gyors kontra végén, újabb vendégtalálat következett, 0–2.

A szünetet követően sem adta fel a Lurkó UFC U14 (2009), ebben a játékrészben is sikerült több gólszerzési lehetőséget kialakítanunk, ám a szépítés helyett, egy a pálya közepén történt labdavesztést követően megint betaláltak a vendégek: az egyik támadó kapott hosszú indítást, és a kapott labdát sikerült is gólra váltania, 0–3.

A játék képét, és a helyzetek számát tekintve nyugodtan kijelenthetjük, hogy az eredmény túlzó. Noha nem nekünk sikerült továbbjutnunk ebből a párharcból, ahol két képzett, hasonló képességű csapat találkozott, semmi okunk a szégyenkezésre, emelt fővel hagyhattuk el a játékteret a hármas sípszót követően. Ellenfelünknek ezúton is gratulálunk, és sok sikert kívánunk nekik! 

Mindenekelőtt azzal kezdeném, hogy rendkívül büszke vagyok a srácokra, mert ma mindenki óriási akarással játszott, szívét-lelkét kitette a pályára. Úgy indult a találkozó, ahogy azt elterveztük, meg is voltak a helyzeteink, sajnos azonban rendre rossz döntéseket hoztunk a befejező zónában. Ellenfelünk kétszer jutott el a kapunkig az első félidőben, mindkét lehetőségét könyörtelenül kihasználta. A második játékrészben sem adtuk fel, az utolsó percig küzdöttünk, mentünk előre becsülettel. Természetesen csalódottak vagyunk, hiszen nagy reményekkel vágtunk neki a rájátszásnak, de úgy gondolom, hogy semmi okunk a szégyenkezésre. Egy kicsivel több szerencsével teljesen máshogy is alakulhatott volna ez a két mérkőzés. Igaz, hogy az eredmény nem ezt tükrözi, de véleményem szerint két hasonló képességű, képzett, jó csapat találkozott ebben a párharcban, amiből sajnos ezúttal nem mi kerültünk ki győztesen. Ellenfelünknek ezúton is gratulálok, és sok sikert kívánok nekik a jövőben! Végezetül pedig szeretnék köszönetet mondani a Lurkó UFC vezetőinek, a kollégáknak, és az egyesületünk összes tagjának, akik segítették a munkánkat! Külön kiemelném, és szeretném megköszönni a szülők támogatását is! Nem utolsó sorban pedig köszönet a CSAPATOMNAK a szezonban nyújtott teljesítményükért, a példaértékű munkáért, amit hétről-hétre, edzésről-edzésre nyújtottak. Eredményesség szempontjából a bajnokság vége nem úgy sikerült, ahogy szerettük volna, de úgy gondolom, hogy egy remek szezont tudhatunk magunk mögött, hiszen egy hosszú veretlenségi sorozat és megannyi nagyszerű mérkőzés fűződik a csapat nevéhez, amihez ezúton is gratulálok a srácoknak, büszke vagyok rájuk

– értékelt Joó Bálint vezetőedző.

 

 

 

  • Csatolt dokumentumok