Lurkó UFC U13 – FC Ajka U 13 2–0 (2–0, 0–0, 0–0, 0–0)
Lurkó UFC U13:
Palatin Tamás, Vincze Dániel, Gombos Zalán, Győrvári Levente, Pencz Milán, Takács Dominik, Rajtosics Hunor, Polgár Ádám, Rigó Vince, Széplaki Sára, Sántha Zalán. Vezetőedző: Pál Gergely.
Gólszerző: Rigó (13., 1–0; 14., 2–0)

Kellemes tavaszi időjárás fogadta a csapatokat az FC Ajka elleni hazai bajnoki mérkőzésünkön. Nagy kedvvel, bátran játszottak a gyerekek mindkét oldalon. Jó felépítésű ellenfél ellen egy hajtós, párharcokkal teli mérkőzést láthattak a kilátogató szurkolók. Ezen a kora estén nem ismertek elveszett labdát a játékosok. Az első negyedben mutatott gólerős játék elég volt a győzelemhez – Rigó Vince duplázott – hiszen a védekezésünk remekül működött a találkozón.

A mérkőzés elejétől kezdve mi kezdeményeztünk többet, egymás után alakítottuk ki a helyzeteinket. Hiányérzetem csak amiatt van, hogy ezekből mindössze kettőt sikerült értékesítenünk. A befejezésekre a következő héten nagyobb fókuszt fogunk helyezni az edzéseken! Mezőnyben technikai hibákból most kevesebbet vétettünk, a srácok sokkal jobban koncentráltak, mint a múlt héten! A védekezésünk megingásainál a kapusunk minden alkalommal a "helyén volt", örömteli, hogy végre kapott gól nélkül sikerült lejátszanunk egy mérkőzést. Fejlődtünk az előző bajnokinkhoz képest, ez jó irány, csak így tovább! Ezúttal az akarattal, a hozzáállással maximálisan elégedett voltam a teljes játékidő alatt, dicséret illeti a játékosokat! Gratulálok a győzelemhez! Hajrá, Lurkó

– mondta Pál Gergely vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok