A labdarúgó és csapatsport-felszereléseket árusító világvállalat, az 11teamsports, valamint a több mint másfélévszázados múltra visszatekintő íróeszköz-gyártó, a STABILO közös figyelemfelhívó programot indítottak el, felhívva a figyelmet, milyen rendkívüli jelentőséggel bír a sportolás mellett a tanulás. Az általuk megcélzott korosztályokban különösen fontos ez.   

A Lurkó UFC partnereiként a két cég közös ajándékcsomagot állított össze: a STABILO egy komoly írószerkészletet ajánlott fel (amely tartalmaz golyós- és zseléstollat, filctoll- és színes ceruzakészletet, szövegkiemelőt és színezhető-mosható tolltartót) míg az 11teamsports pedig egy-egy hátizsákot és labdát.

A kampány célja volt, hogy felhívjuk a figyelmet arra, hogy egyensúlyt kell találni a tanulás és a futball, azaz a sportolás között. Tudjuk, nem egyszerű feladat egyszerre a két területen is helytállni. Hasznos ajándékokkal érkeztünk Szombathelyre, hogy így jutalmazzuk a legjobbjakat. A sportfelszereléseket a 11teamsports, az íróeszközöket pedig a STABILO tette bele a csomagba

– adott tájékoztatást Pavelcsák Zsolt, az 11teamsports Hungary Kft. team sales managere. 

A Lurkó UFC U7-es korosztályból Szárnyas Marcell, az U8-asok közül Tóth Zoárd, az U9-eseknél Komp Alex, az U10-eseknél Cséve Gergő részesült az év végi díjazásból.

Szívből gratulálunk és nagyon hálásak vagyunk, hogy sok-sok szülő is kilátogatott az eseményre! 

 

  • Csatolt dokumentumok