Lurkó UFC U17 – Magnetic Andráshida U17 4–1 (1–1)
Lurkó UFC U17: Nagy D. – Karáth (Neubauer, 46.), Vajda, Szabó B. (Kacsó, 46.), Verebélyi (Molnár M., 67.) – Dénes (Kacsó, 60.), Nemesvári, Szár, Késmárki – Mesics-Leiner – Rosta (Katona, 64.). Vezetőedző: Somlai Roland.
Gólszerzők: Szár (12., 1–0; 56., 3–1), Mesics-Leiner (52., 11-esből, 2–1), Katona (90., 4–1)

A Lurkó UFC U17 (2006) a Regionális U17-es bajnokság Nyugati-szekciójának Alsóházi csoportjában a Magnetic Andráshida együttesét fogadta. Az első félidő kiélezett küzdelmet hozott. A 12. percben Mesics-Leiner Félix agresszív letámadásból szerzett labdát, majd az érkező Szár Gábor elé tette, aki kilőtte a hosszú sarkot, 1–0. Ezt követően azonban nem tudtuk megszerezni a második gólunkat, és a vendégek egy gyors kontrából egyenlítettek. A második félidőben fel kellett pörgetni a játékunkat, ahhoz, hogy eredményesek legyünk ma. Szerencsére sikerült ez, a kezdés után gólhelyzeteket alakítottunk ki. Mesics-Leiner Félix büntetőből szerzett góljával előnyhöz jutottunk ismét, 2–1. Ezt követően az aktívan játszó Szár Gábor növelte előnyünket, 3–1. Egy óra elteltével az Andráshida előtt adódtak helyzetek, Nagy Donát három parádés védéssel bizonyította képességeit. Ezek a védések a meccs kimenetelében rendkívüli fontossággal bírtak. Az utolsó 10 perc ismét a miénk volt, gólhelyzetek maradtak ki, de az utolsó percben aztán Katona Zoltán növelte előnyünket, egy remek beindulást követően: a mélységi labdát egy pattanást követően emelte a kapus felett a hálóba, 4–1, ez a végeredmény! 

Csupán a tabellát vizsgálva azt gondolhatná az ember, hogy könnyű mérkőzés várt ránk azonban tudtuk, hogy azért a zalai ellenfél ellen több kell annál, minthogy csupán felmegyünk a pályára. A játékosaink komolyan vették a mérkőzést, ahogy ellenfelünk is. Mindkét csapat próbált futballozni. Úgy gondolom a csapatunk hétről-hétre próbálja kiadni magából a maximumot. A csapatmorál mellett alázatos futballal rukkolunk ki tavasszal. Ennek is eredménye az, hogy immáron 7 találkozón 19 pontunk van. A gólkülönbségünket illetően is dicséret illeti a csapatot, hiszen 30 rúgott gól ellenében 4-et kaptunk. Bízom benne, hogy sikerül a tavaszt ezzel a remek szériával végigvinni

– nyilatkozott Somlai Roland.

 

  • Csatolt dokumentumok