Lurkó UFC U14 –Lenti TE SE U14 8–1 (2–0)
Lurkó UFC U14:
 Gáspár (Szalai-Horváth, 41.) – Gudui, Lakner, Horváth S., Andor – Vert Zs., Molnár G. (Babarcki, 41.), Varga N. – Farkas B., Gartner (Rigó, 73.), Tompa. Vezetőedző: Joó Bálint.
Gólszerzők: Gartner (23., 1–0; 59., 5–0; 71., 8–0), Vert Zs. (26., 2–0), Babarcki (50., 3–0), Tompa (53., 4–0), Varga N. (62., 6–0), Farkas B. (68., 7–0)

Az U14-es Regionális bajnokság Nyugati szekciójának Felsőházi csoportjában a Lenti TE csapatát látták vendégül a Lurkó UFC 2009-esei. A találkozót megelőzően a mieink két lejátszott mérkőzéssel a hátuk mögött a harmadik, míg a vendégek az utolsó helyet foglalták el a tabellán. A mieink az első perctől kezdve, végig domináltak a 80 perc alatt. Az első játékrészben jól tartotta magát a védekezését jól megszervező vendégegyüttes, ám a második félidőben, végig nagy iramot diktálva, folyamatosan őrölte fel az egyre inkább fáradó ellenfelét a Lurkó, és szemre is tetszetős támadások végén szép gólokat szereztek Joó Bálint tanítványai. 

Az első perctől kezdve uraltuk a találkozót. Az első félidőben is mezőnyfölényben játszottunk, viszont nehezen tudtuk feltörni ellenfelünk jól megszervezett védekezését. Az első játékrész második felében viszont nagyon rossz irányba ment el néhány játékosom, ekkor nem a megfelelő mentalitással játszottunk. Nem a megfelelő módon reagáltunk ellenfelünk kemény, sok esetben a sportszerűség határait súroló játékára, és a kelleténél többet foglalkoztunk az ellenféllel, a játékvezetővel. Sajnos ez hatással volt a csapat játékára is, dekoncentráltá váltunk, így több lett a pontatlanság a játékunkban. A szünetben sikerült rendet tennem a fejekben, és a második játékrészben egy merőben más mentalitású, más felfogásban játszó, igazi, nagybetűs CSAPATOT láttam a pályán. Folyamatosan nyomás alatt tartottuk ellenfelünket, ötletesen játszottunk, szép támadásokat vezettünk, amelyből gyönyörű gólokat szereztünk. A mai mérkőzésen két különböző arcát mutatta meg csapatom, bízom benne, hogy a tanulságot levonva, már a gyerekek is érzik és tudják, hogy melyik a jó irány

– értékelt Joó Bálint vezetőedző.

 

  • Csatolt dokumentumok