A nagy hagyományra visszatekintő Futball láb Trophyra kapott meghívást a Lurkó UFC. A korosztálynak megfelelő 6+1-es létszámmal szerepeltek a csapatok, azonban a pálya mérete jóval szűkebb és rövidebb volt a megszokottnál. Az eső ezt a vidéket sem kerülte el, így teljesen feláztatta a pályát, nagyon sok helyen tócsák és a magas fű nehezítette a csapatok dolgát. Ellenfeleink sorra az OkosFoci Győr, a Vasas FC és a Mocsa KSE csapatai voltak. Az első két mérkőzésen rendkívül megilletődötten játszottunk, emiatt sok gólt kaptunk, és mindössze egyet szereztünk. A harmadik mérkőzésen már ügyesen működtek a labdakihozatalok és kiválóan működtek a társas kapcsolatok, azonban eredménnyel ez nem párosult, így a csoport 4. helyén zártunk. A 7-8. helyért az ETO FC volt az ellenfelünk. Itt már nagyon fáradtan mozogtak a gyerekek, a győriek nyerték meg a mérkőzést.

A Lurkó UFC U10 (2013) keretét Borsits Boldizsár, Cséve Gergő, Poór Boldizsár, Fülöp Félix, Reiber Bence, Petre Antonio és Kovács Zoltán alkották.

Ismét egy számunkra erős tornán vettünk részt. Igyekeztük a játékot hátulról felépíteni, sajnos többségében sikertelenül. Az ellenfeleink agresszívabbak voltak, folyamatos nyomás alatt tartottak minket, labdabiztosabbnak bizonyultak, illetve sokkal gyorsabban gondolkodtak. Rengeteg olyan alaphiányosság kijött, amelyet mielőbb orvosolni kell. Mindezek ellenére nagy dicséret illeti a gyerekeket, hogy ilyen körülmények között, csere nélkül, becsülettel végigjátszották a 4X20 percet

– mondta Balogh Bence, csapatunk vezetőedzője.

  • Csatolt dokumentumok