Hévíz SK U15 – Lurkó UFC U15 3–3 (3–1)
Lurkó UFC U15:
Répcei – Kálóczi, Ilnicki, Horváth S. (Lakner, 41.), Varga B. – Kovács F., Geller, Csóri – Polgár, Tóth A. (Nyőgéri, 62.), Ulrich (Farkas B., 49.). Vezetőedző: Nagy Krisztián.
Gólszerzők: Polgár (32., 3–1; 76., 3–3), Lakner (50., 3–2)

A Regionális U15-ös bajnokság Nyugati-csoportjának Felsőházában az első kör utolsó fordulójában volt érdekelt ma a Lurkó UFC: Hévízen játszottak a zöld-feketék.

Belekezdett mindkét csapat: Egy perc öt másodperc alatt már második nagy helyzetet alakítottuk ki, a beadás remek volt, ám a passzról középen lemaradtunk. Ezzel szemben 1:45-nél az első hazai szögletből betaláltak a hazaiak, 1–0. Az első negyedóra végén határozatlanok voltunk védekezésben, két védő között kibújt a hétvízi támadó és értékesítette a lehetőséget, 2–0, míg a 25. percben a középpályán történt átvételi hiba után mögénk kerültek a zöld-fehérek és ezt a helyzetet is értékesítették, 3–0. Bő félóra telt el, amikor szépíteni tudtunk: Polgár Bálint egy szemre is tetszetős összjáték után rúgta meg a Lurkó első mai gólját, 3–1.

Teljesen egyoldalúvá vált a II. félidő, még több lehetőségünk volt, mint az elsőben. Az 50. percben a csereként beszálló Lakner Olivér 23 méterről lőtt a léc alá, 3–2! Elszántan rohamoztunk az újabb szombathelyi gól érdekében, ami négy perccel a rendes játékidő letelte előtt született meg. Nyőgéri Márk passzát Polgár Bálint vette át, kicselezte a kapust, és úgy lőtt a hálóba, kialakítva a 3–3-as végeredményt.

A korai gól elvette a fiúk kedvét, hiába építettük jól a játékot egyébként, a 16-os környékén elfogyott a fantáziánk. Rengeteg technikai hibát vétettünk, így 25 perc után már három találattal vezettek a hazaiak. Sok-sok helyzetünk volt az első félidőben, melyek egy kivételével mind kimaradtak, míg a hazaiak 3/3-as mutatóval bírtak elől. Frusztráltak voltak a srácok, de jól jött, hogy a szünet előtt sikerült szépítenünk. A fordulás után hamar betaláltunk, míg a hajrában egyenlítettünk. A mutatott II. félidei küzdéssel lehettem elégedett, a csapat az ébredező arcát mutatta, és rengeteg tanulságot vonhatunk le ebből a meccsből. Nem futballoztunk rosszul, de be kellett érnünk a döntetlennel. Három gólt ajándékoztunk az ellenfélnek, így nem is szerezhettünk többet egy pontnál

– értékelt Nagy Krisztián vezetőedző.

  • Csatolt dokumentumok