2012.09.01-én Halásztelek adott otthont az V. Németh Ferenc emléktornának, ahol az ország legjobb csapatai kaptak meghívást igazán rangos mezőny gyűlt össze FTC, Vasas,Siófok, Győri ETO,Dunaújváros, DVTK, Dalnoki Akadémia, Bp. Honvéd, Szolnok, Videoton, Pécs, Debrecen,Újpesti TE, PMLSZ válogatott, Békéscsaba, Halásztelek, Kozármisleny, LURKÓ UFC Szombathely.

(Fotó:A legjobb kapus Bögöly Barnabás)
Ennek fényében már a csoportmérkőzéseink sem ígérkeztek könnyűnek, azonban némi bizonytalanság után,  sikerült 2. helyen végeznünk és továbbjutnunk az elődöntő csoportba.

csoportmeccsek

Lurkó-PMLSZ válogatott 1-2  gsz Tama G.

Lurkó-Kozármisleny6-1 gsz Tama G 2, Bolla B. 2, Horváth K, Németh Á

Lurkó-UTE 0-0 

Lurkó-Halásztelek 0-0

Lurkó-Békéscsaba 4-1 Bolla B. 2, Szabó B, Tama G,

Az elődöntőben komoly kihívással néztünk szemben, hiszen a hármas csoportunkban a Debrecen és a Mészöly Focisuli várt ránk, mindkét csapat kíváló utánpótlás képző egyesület, komoly szakmai múlttal, a torna legjobb két mérkőzését produkálva megérdemelten kerekedtünk felül így sikerült bejutni a döntőbe!

Lurkó-Debrecen 3-2 Szabó B 2, Tama G

Lurkó-Mészöly Focisuli 4-2 Tama G 2, Szabó B, Németh B

Következett a döntő. Egy rendkívül kiegyenlített mérkőzésen ahogy a csoportban itt is, sajnos kikaptunk, de ennek ellenére hatalmas dícséretet érdemel a csapat, hiszen szép játékunkkal, csupaszív, megalkuvást nem tűrő akarásunkkal, kivívtuk mind a nézők mind az ellenfelek elismerését, mintegy visszaigazolásul, hogy jó úton járunk és méltó követői lehetünk, leszünk a Lurkós hagyományoknak!

Külön gratulálunk Bögöly Barninak aki a torna legjobb kapusa lett!

Szép volt fiúk! :)

1.Pest megye válogatott

2.Lurkó UFC

3.Pécs

4.Mészöly Focisuli

5.Debrecen

hltelek.jpg (624×351)

 képek itt :

https://picasaweb.google.com/118443782054679176107/2012Szeptember1Halasztelek?authkey=Gv1sRgCLva2qjsr4WAJA#