A tavalyi évhez hasonlóan idén is meghívást kaptunk az Magyarország egyik legrangosabb tornájára, melyen a legjobb csapatok vettek részt az országból :

Újpesti TE, Dalnoki Akadémia, Szolnoki MÁV FC,

SC Sopron, Szombathely Lurkó UFC, Nyíregyháza Nyírsuli

FTC , Mészöly Focisuli SE, Videoton FC,

 Halásztelek FC, DVTK, Pécsi MFC

Bp.Honvéd, Vasas Kubala Akadémia, Siófok FC,

Győri ETO,Debrecen Lokifocisuli, Békéscsaba UFC


Csoportmeccsek:

Lurkó- Nyíregyháza 1-2 Tama G

Tipikus első mérkőzés volt számunkra, ahogy lenni szokott, nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket, az ellenfél pedig két egyéni hibát kihasználva győzni tudott, pedig a játék már itt is rendben volt.

Lurkó-Dalnoki 3-0 Vígh P 2, Tama G

Elkezdődött a nagy menetelés ,ezzel a mérkőzéssel visszaszereztük a hitünket és sima győzelmet arattunk.

Lurkó-Szolnok 1-0 Szabó B

A focizni nem akaró ellenfél ellen, megérdemelten nyertünk és már sok olyan támadást vezettünk, ami mindig is ránk volt jellemző és bizakodásra adott okot a továbbiakban.

Lurkó- Sopron 2-0 Tama G, öngól

A régi jó ismerős soproniakkal mindig jó élvezetes meccseket játszottunk, most is így volt, sok helyzetünk volt és jó támadásokat vezettünk,  a védelemnek nem volt sok feledata, nagyszerű győzelmet arattunk.

Lurkó-UTE 1-0 Tama G

A tét a csoportelsőség megszerzése ill.,a fair play volt, hiszen a győzelmünk soproni továbbjutást is ért. Végig kézben tartva a meccset simán nyertünk, az eredmény a vendégekre nézve hízelgő. Csoportgyőztesként jutottunk tovább.

Középdöntő

Lurkó-Pest válogatott 2-0 Kállai Z

Megismétlődött a tavalyi finálé, a fiúk nagyon szerettek volna nyerni és visszavágni ami parádés játékkal sikerült is, a második találatunk a torna legszebb gólja lett, egy olyan kombináció után amit ilyen szinten kivételes.

Lurkó-Debrecen 3-0 Szabó B, Vígh P

A tét a döntő volt, nagyon erős csapat ellen játszottunk, de egyszerűen ezen a napon nem tudtak kifogni rajtunk, azt hittem hogy a Pest válogatottja elleni játszottunk a legjobban , de tévedtem, szenzációsan focizva, különösen Szabó Bence ,aki ismét két gólt lőtt nekik, minden szinten föléjük nőttünk és simán nyertünk.

Döntő

Lurkó-Békéscsaba 2-1 Tama G, Németh Á

Meglepetésre a keleti együttes jutott a döntőbe, de nem érdemtelenül. Nehéz mérkőzés várt ránk, egy kevésbé játszó, fizikálisan erős csapat ellen. Most nem játszottunk jól, kissé fáradtak is voltak a fiúk, de nem hibáztunk. Győzelmünk nem forgott veszélyeben. Higadt okos játékkal megnyertük a kupát!!!!!!!! 

Végeredmény

1.Lurkó UFC

2. Békéscsaba

3. Debrecen

4. Sopron

5. MTK

6. Pest válogatott

7. UTE

8. PMFC

9.-18. stb...

Összegzés:

Nehéz visszaadni írásban a torna hangulatát, színvonalát, de aki ott volt az tudja,látva az ország legjobb csapatait, hogy nem túlzás azt állítani ,ilyen minőségű játékot, mint a Lurkó 2004, ebben a korosztályban kevesen tudnak produkálni. A csapatjátékban egyértelműen kiemelkedtünk a mezőnyből, olyan egyérintős, gyors, kombinatív focit játszottunk amivel az ellenfelek nem tudták tartani a lépést. Nagyon sokat fejlődtünk az egyéni képeségekben is, ez meg is mutatkozott a labdakihozataloknál, hiába támadtak le minket, bátran, a védő harmadban is felvállaltuk a cselt és utána , létszámfölényt alakítottunk ki, nem zavartak meg minket a letámadással. A játékosok felvállalták a párharcokat is, végre nem ijedtünk meg a fizikálisan erősebbektől sem. Élmény volt nézni, ahogy felépítettük a játékunkat és birtokoltuk a labdát, az esetek többségében 70-30 % volt a mutató. Azt gondolom, hogy az egész csapat szuper teljesítményt nyújtott és a legjobb csapat nyerte a tornát. Vörös Bálint pedig az első meccsből tanulva a torna legjobb játékosa lett! Gratulálunk! Köszönom a csapatnak ezt a fantasztikus szülinapi ajándékot, amikor a csatakiáltás helyett, "Boldog szülinapot,Jani bá!!" -t kiabáltak a mikrofonba, nagyon megható volt!!!  :)

A csapat: Bögöly Barni, Szabó Bence, Kovács Péter, Vörös Bálint, Kállai Zalán, Tama Gergő, Németh Áron, Vígh Patrik, Német Barni, Füöp Gergő, Szijártó Bálint, Knizs Olivér

Vörös Bálint a legjobb játékos: