http://lurko2004.freewb.hu/

 

Vasárnap rendeztük meg az Illés Akadémián, az 1. Flextronics kupát, rengeteg néző előtt. 20 csapat fogadta el a meghívásunkat, kivételesen erős, igényes mezőny jött össze, Magyaroszág legjobban szervezett tornáját sikerült megrendeznünk, minden csapat nevezési díj nélkül jöhetett, valamint mindenki ingyenesen kapott ellátást , szállást, úgy is, hogy akár több napra érkeztek. 

Résztvevők: Bp. Honvéd, FTC, UTE, Mészöly FC, Győr, Főnix Fehérvár, Kaposvár, Sopron, Pécs MFC, Tatabánya, CFR Cluj (ro), FA Brattistlava (sk), Slovan Bratistlava (sk), Mosir Mielec (pl), Sturm Graz (aut), GAK (aut), Pápa FC, Lurkó UFC, NK Maribor (slo), CSFA Malacky (sk)

Tehát a fenti nevekből kiderül, hogy prémium kategóriás csapatok gyűltek össze.

Csoportkör:

Lurkó-FA Bratistlava 4-1 Németh Á, 4

Lurkó-FTC 1-0 Németh Á

Lurkó-Mielec 5-0 Németh B, Sali Á, Tama G 2, Horváth K.

Lurkó- Tatabánya 1-1 Szabó B

A csoportunkat meggyőző teljesítménnyel, tetszetős játékkal nyertük meg.

Középdöntő

Lurkó-UTE 2-0 Horváth K, Németh Á

A 8 között már minden meccs döntővel ért fel, a lilák szurkolóik támogatásával, nagy akarással játszottak, de a srácok nagyon jó teljesítménnyel megérdemelten nyertek.

Elődöntő

Lurkó-Pécs MFC 0-0 büntetőkkel 3-2 , Miszori, Tama, Kovács P,

A torna egyik legnehezebb ellenfele következett a legutóbbi találkozásunkat ők nyerték 3-0 ra, tehát volt miért küzdenünk. Nagyon színvonalas meccset játszottunk, a kapuk előtt minden helyzet kimaradt itt is, ott is. Következtek a büntetők már-már úgy tűnt, hogy elveszítjük a párharcot, de jött Bögöly Barni és egy szenzációs védéssel visszahozta a csapatot, majd Kovács Peti belőtt büntetője a Döntőt jelentette. 

Döntő

Sturm Graz- Lurkó 2-0

Ki más is jöhetett volna mint a favoritnak gondolt osztrákok,mumusaink, akik a Bp. Honvédot győzték le az elődöntőbe magabiztosan. Nagyon nem fekszik senkinek az a játék amit ők képviselnek, német és osztrák elemeket ötvözve, Az első percben vezethettünk volna, de hibáztunk egy nagy helyzetben, ellentétben velük, egy nagy lövéssel megszerzték a vezetést. Próbálkoztunk, de nem sikerült a jól játszó ellenfél fölé kerekedni ,akik még egy szerencsés lövéssel, végképp eldöntötték a mérkőzést és teljesen megérdemelten, veretlenül nyerték meg a Flextronics kupát. 

 

Összegzés:

Azt gondolom, hogy Magyaroszág  legszínvonalasabb tornáját sikerült megrendeznünk támogatóknak, szülőknek, a Lurkó UFC-nek,az  Illés Akadémiának és Szabó Ákosnak köszönhetően, az ő álhatatos munkája nélkül  ez nem sikerült volna, köszönjük.

A csapatunk kiválóan helyt állt, a szakemberek egybehangzó véleménye szerint, ötletes, színvonalas játékot mutattunk be. Jó volt hallgatni a sok elismerő szót, azért dolgozunk , hogy a sok tehetséges lurkóból sok ügyes futballista legyen. Nagyszerű egyéni teljesítmények mellett az egész csapat kiemelkedően teljesített, pedig sérülések miatt nem a legerőssebb keret szerepelt. Óriási élményekkel gazdagodtunk, talán megérdemelt volna egy kicsit nagyobb érdeklődést a helyi sajtó irányából ez a foci hétvége, talán legközelebb....

A csapat:

Bögöly Barni, Vörös Bálint, Kovács Péter, Tama Gergő, Knizs Olivér, Szabó Bence, Németh Áron, Németh Barni, Hováth Kristóf, Sali Ádám, Miszori Szabolcs, Szijártó Bálint

Méltó befejezése volt az évnek ez a teljesítmény!!!!! Bravó LURKÓ 2004!