A múltkori gyengébb játék után, kíváncsian vártuk, hogy vajon, megmutatja e a csapat az igazi arcát. Több, kevesebb lehetőséget kapó játékossal vágtunk neki a küzdelmeknek. A csoportunkat kimagasló játékkal 3 győzelemmel zártuk. Következett a középdöntő, amit szintén simán húztunk be.

Az elődöntő, szinte hagyományosan, a torna legjobb mérkőzésévé avanzsált a Videotonnal, 1-0 ra vezettünk, majd a vidi 2-1 re aztán a végén 3-2 ide. Magas színvonalú játékkal,  egyérintős passzokkal játékunk , a nézők és a csapatunkat elkísérő szülők tetszését elnyerte.

A döntőben a Győrszentiván csapata következett, fizikálisan a mezőnyből kiemelekedett ez a csapat. Sajnos a szabályok lehetőséget adtak arra, hogy a félpályán a kapus átrughtatta a labdát. Az ellenfél gyakorlatilag nem is játszott mást, Nagy akarással sikerült egyenlítenünk, a focizni nem igen akaró ellenféllel szemben. Jöttek a büntetők, ahol a fortuna nem állt melletünk.

Összegzés

A srácok  nagyszerűen fociztak, a Videoton ellen, a torna legjobb játékát nyújtották, elfeledtetve a múlt heti rosszabb formánkat.

Sajnos a tornát nem sikerült ugyan megnyernünk, de mindenki büszke lehet a teljesítményére.

Bravó fiúk!

A tornán kiemelkedő teljesítményt nyújtott SZABÓ BENCE és az EGÉSZ CSAPAT! 

Eredmények

Lurkó-Breitenau 2-0 Szabó, Knizs

Lurkó-Sopron 5-0 Tama 2, Szabó, Knizs, Lórántfy

Lurkó-Siófok 3-1 Németh Á 3

Lurkó- Post Wien 5-1 Szabó 2, Tama 2, Knizs

Lurkó-Videoton 3-2 Szabó 2, Németh Á

Lurkó- Győrszentiván 1-1 Szabó