December 8-án Székesfehérváron rendezték meg a Főnix Kupát a 2003-as korosztály részére. Évről-évre egyre több csapat vesz részt ezen a Nemzetközi Tornán. Idén 18 csapat jelezte részvételét, de a Győri ETO betegség, míg a PMFC a rossz időjárás miatt visszalépett. Így 2x8 csoportban kezdődtek a körmérkőzések.

 Első összecsapás a Sopronnal volt, melyet 1:0-ra sikerült legyőzni. Ezt követte a Loki Focisuli, mellyel nagyon szoros mérkőzés volt, de végül 0:1-ra kikaptunk.

Ezután dinamikus játékkal már minden mérkőzést megnyertek a LURKÓ-sok. 

Csoportmérkőzések végéig izgalmas meccseket láthattunk és az utolsó előtti fordulóban már biztos volt, hogy a Dinamo Star, a Loki Focisuli és a LURKÓ UFC fog továbbjutni az első három helyen, csak a sorrend volt kérdéses. A csoport utolsó mérkőzését a LURKÓ játszotta a Dinamó Starral, s a végeredmények ismeretében a csapatunknak már a döntetlen is elég volt, hogy a csoportban az első helyen végezzünk. Azonban a fiúk a győzni akarással léptek a pályára és esélyt sem adtak arra, hogy "csak" egy döntetlennel fejezzék be a párbajt, 1:0-ra legyőzték ellenfelüket.
Így csoportelsőként az "A" csoport első helyezetjével a Mészőly Focisulival játszhatták a döntőt.
A mérkőzést a fáradság ellenére is lendületesen kezdték, ám egy kisebb hibából adódóan az ellenfél vette át a vezetést. Nem kellett sokat várni és sikerült kiegyenlíteni. Több helyzetünk ellenére azonban nem sikerült edönteni a mérkőzést.
Büntetőrúgások következtek. Ez már este hét óra magasságában nagy terhet jelentett, hiszen a gyerekek többsége 1/2 5-kor kelt reggel. Sajnos a hetes rugásokat 3:2 arányba az ellenfél nyerte meg, így a Mészöly Focisuli lett a Torna győztese. Ám mégsem lehetünk elégedetlenek, hiszen egy maratoni tornán, nívós csapatokat megelőzve ( másik csoportból pl: ZTE, BVSC, Ajka, Főnix Gold, ND Mura...)
a második helyen végzett csapatunk.
Egyértelműen jó úton halad a csapat. . Korábban sajnos több igazi tehetséges gyermek is elhagyta a 2003-s korosztályt más sportág miatt, így egy kissé megfogyatkozva, illetve új focistákkal kellett  újraépíteni a csapatot. Végig igazi csapatként, egymást segítve játszották végig a tornát. Soha nem adták fel, és az őszi edzői munkának köszönhetően ismét a sikernek örülhetet mind Lurkós, mind pedig a lelkes szurkolótábor. 
Sok kisgyermek újra magára talált, így nem volt könnyű két nevet mondani a Torna Válogatjába való bekerüléshez. Mindenki megérdemelte volta.
 
Csapat tagjai: Doncsecz Levente ( 2 gól), Horváth Rajmund (2 gól), Kiss Levente, Kovács Levente (5 gól), Palkó Bálint (1 gól), Reseterics Bálint (1 gól),Tarján Patrik, Varga Márk (5 gól), Vigh Patrik (3 gól), Pataki Márk (kapus)
Edzők: Takács Csaba, Németh Richárd
Torna legjobb kapus: Pataki Márk
Torna Válogatot Lurkós tagjai: Varga Márk, Vigh Patrik
Csoportmérkőzések eredménye:
LURKÓ UFC - SC Sopron            1:0
LURKÓ UFC - Loki Focisuli          0:1
LURKÓ UFC - Ménfőcsanak         3:0
LURKÓ UFC - Dalnoki Akadémia    2:0
LURKÓ UFC - Tabani Spartacus    4:0
LURKÓ UFC - Grund Fc                5:0
LURKÓ UFC - Dinamó Star            1:0
Csopor sorrendje:
1. LURKÓ UFC                    18 pont
2. Loki Focisuli                    15 pont
3. Dinamo Star                    14 pont
4. Ménfőcsanak                   11 pont
5. Sopron SC                        7 pont
6. Dalnoki Akadémia             7 pont
7. Grund Fc                          5 pont
8. Tabáni Spartacus              0 pont
Döntő Végeredménye:
LURKÓ UFC - Mészöly Focisuli        1:1        Büntetők        2:3
 
FŐNIX KUPA első 6 helyezetje:
1. Mészöly Focisuli
2. Lurkó UFC
3. Loki Focisuli
4. ND Mura
5. Dinamo Star
6. BVSC Zugló