2012.06.08.Szombathely

ILLÉS AKA. - ÜSTÖKÖS 6:0 (3:0)

Góll.: Doktorics Á. Edelényi B. (2) Hertelendi D. Horváth K. ErdészP. (öngól)

 

Illés Aka.: Soós B. (Standi R.) - Buzás L. (6) (Rába R.) Bokor B. (7) Kónya I. (5) (Németh E. 6) Böcskei N. (5) - Horváth M. (6) Nyári P. (5) (Horváth K. (6) - Doktorics Á. (6) Hertelendi D. (6) Latyák B. (6) (Tóth D.) - Edelényi B. (6) (Tóth Cs.)

Ott folytattuk ahol Gyirmóton abbahagytuk! Talán kevesebb helyzetünk volt, de azokat, kivételesen jó százalékban használtuk ki. Örülök, hogy ismét felszabadult, jó játékot nyújtottunk és egy szép eredménnyel sikerült elköszönnünk egymástól és első bajnoki szezonunktól. Van egy kis hiányérzetem, de így is minden dicséretet megérdemelnek a gyerekek az egész évben nyújtott teljesítményükért!

szenczi imre 

GYIRMÓT - ILLÉS AKA. 1:5 (0:1)

Góll.: Latyák B. (4) Nyári P.

 

Illés Aka.: Standi R. (5) (Soós B. 5) - Buzás L. (6) (Rába R.) Bokor B. (6) Kónya I. (5) (Németh E. 5) Böcskei N. (7) - Horváth M. (7) Nyári P. (6) - Doktorics Á. (6) Hertelendi D. (6) Latyák B. (8) - Edelényi B. (5)

Ma egy szimpatikus csapat, -szimpatikus vezetőkkel - volt az ellenfelünk! A mérkőzés hasonlított a mosonmagyaróvári jelenésünkre. Az akkori "kritikámat" is kiküszöbölve, hoztuk le a találkozót! Az első 15 percben már négy góllal kellett volna vezetnünk. Erre, egy pontrúgás után az ellenfél ér el kapufát. Megijedtem, hogy ma a szerencse megint nem minket pártfogol majd, de megszületett a vezető gólunk. Ezután amit a gyerekek produkáltak az szenzációs volt. Parádés támadásokat vezettünk. Ezeket pedig a végletekig kijátszva hozták "kihagyhatatlan" (voltak akiknek így is sikerült) helyzetbe egymást. Sajnáltam, hogy vége lett a mérkőzésnek, mert szívesen néztem volna még!!! Remélhetőleg az utolsó mérkőzésünkön megmutathatjuk itthon is, hogy milyen az amikor ilyen felszabadultan, kreatívan, és nem fáradtan, besavasodva (még) görcsösen játszunk. A belső védekezésünk, illetve a labdabirtok váltásakor indított labdakihozatalunk lehetett volna pontosabb, de így is, csak gratulálni tudok a csapatnak!

szenczi imre

U12 - BAJNOKI MÉRKŐZÉS - SZOMBATHELY
 


ILLÉS AKA. - GYŐRI ETO 0:6 (0:3)

 

Illés Aka.:Ásványi B. (4) (Soós B) - Buzás L. (4) Bokor B. (4) Keresztes K. (5) (Kónya I.) Böcskei N. (4) - Horváth M. (5) Nyári P. (4) (Németh E.) - Doktorics Á. (5) Hertelendi D. (6) Horváth K. (4) - Edelényi B. (4) (Rába R.)


 

Túlzott elvárásom nem lehetett ettől a mérkőzéstől, de ez a hatos felért egy KO-val! A tavasz két, fontosabb mérkőzését, ezzel a dobogót is, feláldoztuk a Milánói túráért. Mint az eredmény is mutatja, nem sikerült kellőképpen regenerálódni az Olasz út után. Ennek ellenére csak dicséret illeti a gyerekeket mert mentek előre és próbálták maradéktalanul végrehajtani a feladatukat. Ma ennyire tellett. Remélhetőleg az utolsó két mérkőzésen tudunk valamit kozmetikázni a tavaszi szereplésünkön, és szépen búcsúzunk!

szenczi imre