Pápai ELC U12 – Lurkó UFC U12 0–0
Lurkó UFC U12: Németh – Poszavecz, Máté, Bajzek – Wilcsek, Horváth D. – Mukics, Kiss, Zsarnay. Cserék: Süle, Lakner, Szabó, Horváth B. Vezetőedző: Orbán Dániel.

Péntek délután négy órakor játszottuk le a tavaszi szezon második bajnoki mérkőzését. A korosztály sajátosságait figyelembe véve különleges eredmény született, egyik csapat sem tudott végül betalálni.

Az első negyed kiegyenlített és magas intenzitású játékot hozott, egyik csapat sem tudott igazán kibontakozni, de lövések itt is-ott is akadtak. A második negyedtől kezdve átvettük az irányítást, többet birtokoltuk a labdát, tetszetős támadásokat vezettünk, de ziccereink sorra kimaradtak. A második félidőben is hasonló maradt a játék képe, helyzeteink mennyisége megvolt, de ez alkalommal a minőség hiányzott belőle, rendre rossz döntéseket hoztunk a támadóharmadban, ellenfelünk pedig kontrákból veszélyesen építkezett. A vége így gól nélküli döntetlen lett, de a mérkőzés végig izgalmas és kiélezett volt!

Nehéz mérkőzésen vagyunk túl, hiába dolgoztunk ki rengeteg helyzetet, betalálnunk csak egyszer sikerült, de azt később visszafújták egy korábbi szabálytalanság miatt. A támadóharmadban dekoncentráltnak éreztem a srácokat, rossz döntéseket hoztunk, lövéseinkbe egy-egy védő rendre beleblokkolt. Emellett rengeteg apró technikai hibával játszottunk, átvételeink pontatlanok voltak, vagy éppen ziccerben sikerült elhagynunk a labdát. Az ilyen és ehhez hasonló mérkőzéseknek van értelme, ugyanis a srácoktól a lehető legjobb teljesítményre van szükség védekezésben és támadásban is, fontos hogy nyomás alatt is pontosan tudjanak játszani. Dolgozunk tovább, bízom abban, hogy a további mérkőzésen helyzetkihasználásunk javulni fog.

– nyilatkozta Orbán Dániel, U12-es korosztályunk vezetőedzője.

  • Csatolt dokumentumok