Sümeg VSE - Lurkó UFC 2:4 (1:4) 

Szanyi Zs - Verasztó M., Tóth B., Vígh B./Kovács Á., Dénes Z./Katona Z., - Nagy D./ Major M., Lang B., Varga M., - Kajtár L., Katona I., Holtay B. 

Gólok : Katona I. (2), Lang B., Kajtár L., 

Nagy Krisztián edző :

"Én még ilyen rossz időben nem kirándultam Sümegen!

Nem volt elég az novemberi hőmérséklet, mellé szél és eső is társult. Az viszont, hogy a mély talajú pályán a hazaiak szereztek vezetést fentiek közül egyikre sem volt fogható! A sümegi csapat leleményességét dícséri a szemfüles gyors gól, melyet egy gyorsan elvégzett szabadrúgásból a tétlenkedő és a gólvonalon is lyukat rúgó védelmünk asszisztálása mellett szerezhettek meg. Felpörgettük magunkat, több helyzetet is kialakítva hamar a magunk javára fordítottuk a mérkőzést és a három gólos vezetés is magabiztosnak volt mondható! Játékunk sok passzra épült, de rengeteg hibával játszottunk.

A második játékrészt mi játszottuk szembe széllel, sok lehetőséget alakítottunk ki, de az összjáték ma nem volt az erősségünk. Hiányoztak a jó ütemű beadások és érkezések egyaránt és a kiugratásoknàl sem voltunk elég határozottak! Egy kontrából közelebb zárkózott a Sümeg és az egész végig bizonytalan védelmünket kapusunk kapufára tolt védése mentette meg a forró végjátéktól. A felfelé jatszók küzdeni tudása ismét dicséretes volt! Páran viszont meccsek óta mélyen tudásuk alatt játszanak, innen üzenem, hogy fújjanak ébresztőt, mert vasárnap ezzel a teljesítménnyel hamar ülő helyzetbe találják magukat!"