U13-as bajnoki mérkőzés 

Lurkó UFC - Üstökös FC Győr 2:1 (2:0)

Pfender G., - Csupor D., Kiss L., Baldauf Z., Házi M., Szabó M., Bíró B., Szakasics P., Tancsics K., Grádwohl P., Berzlánovich M.

Cserék : Soós Nádor S., Gergye L.,

Gólszerző : Berzlánovich M. (2)

Berning Adrián edző :

"Szombaton a győri Üstökös csapata ellen léptünk pályára az első bajnoki mérkőzésen. Nagyon várták a srácok ezt a bemutatkozást!

Úgy érzem egy nagyon jó felkészülésen vagyunk túl, ahol a srácok mind az edzéseken és mind a felkészülési mérkőzéseken jól teljesítettek és hozzáállásbeli probléma nem igen volt!

Ez a tegnapi bajnoki mérkőzésen is látszódott már az első félidőben kétgólos előnyre tettünk szert Berzlanovics Máté két találatával, de számtalan helyzetünk volt még, ezekkel azonban nem éltünk. Ellenfelünknek az első játékrészben nem volt helyzete, jól védekeztünk, uraltuk a játékot labdabirtoklásban is!

A második félidő felétől kezdett elfogyni az energiánk, egy helyezkedési hibából adódóan gólt szerzett a győri alakulat, ezzel egy gólosra csökkent az előnyünk. A kapott gól után rendeztük sorainkat és magabiztosan szereztük meg a három pontot!"

U12-es bajnoki mérkőzés

Lurkó UFC - Üstökös FC Györ 3:2 (2.2)

Keret : Répcei K., - Takács M., Somogyi-Rezner M., Paizs P., Iváncsics B., Haág B., Geller M., Papp M., Hideg B., Laczó B., Grádwohl K.

Gólszerzők : Papp M. (2), Paizs P. 

Catalin Azoitei edző :

"Gratulálok mindenkinek! Az akarat dicséretes volt! A csapat együtt volt, idönként jól futballoztunk és nyomás alatt tartottuk az ellenfelet! DICSÉRET illeti  a négy fiatalabb korosztályú játékost, jól illeszkedtek be a csapatba! Köszönöm Mindenkinek! Hajrá Lurkó!!!"

  • Csatolt dokumentumok