Lurkó UFC U17 – Mosonmagyaróvári iTE U17 8–0 (3–0)
Lurkó UFC U17: Nagy D. – Szabó B., Nemesvári, Verebélyi (Molnár M., 64.), Karáth – Neubauer (Kevy, 46.), Mesics-Leiner, Varga M. (Várnai, 46.), Szár – Szalóki-Varsányi (Ujhelyi, 46.), Vajda (Rosta, 64.) Vezetőedző: Somlai Roland.
Gólszerzők: Nemesvári (15., 1–0), Mesics-Leiner (20., 2–0; 54., 4–0; 63., 6–0; 89., 8–0) Szalóki-Varsányi (43., 3–0), Karáth (61., 5–0), Szár (64., 7–0) 

A Lurkó UFC U17 (2006) az őszi eredmények alapján a Regionális bajnokság Nyugati szekciójának Alsóházi-csoportjában szerepelhet ezen a tavaszon. Első ellenfelünk a MiTE volt. A szombathelyi találkozón az első negyedóra végén szereztünk vezetés és a szünetig háromgólosra növeltük ezt az előnyt. Ha merült is fel kétség a három pont megszerzése felől, azt tíz perc alatt szerte foszlattuk: az 54. és a 64. perc között még négyszer találtunk be, míg a tortára a habot a negyedik gólját szerző Mesics-Leiner Félix tette fel, kialakítva a 8–0-s Lurkó-győzelmet.

Kéthónapos felkészülést követően kezdtük meg a tavaszi idényt. Az aktuális ellenfelünk ellen úgy gondolom, minden adott lett volna játékosaink számára, hogy megmutassák egyéni kvalitásukat. Ez azonban részben sikerült csak. Mesics-Leiner Félix vezérletével sokgólos győzelmet arattunk. Tőle láttunk ma olyan találatot, amiből jó lenne többet látni. Abban az esetben teljesen mindegy volt, ki is áll a kapuban, az a lövés mindenhol bombagól lett volna! Ami külön öröm számomra, hogy most már a 16-oson kívülről is vannak veszélyes lövéseink, és ma több gólt is szereztünk ilyen átlövésekből. Nyilván ezt a nagy gólkülönbséget helyén kell kezelni, de minden sikert meg kell becsülni. Ez a tavasz arról szól, hogy tőlünk várják a kezdeményezést, így el kell érnünk azt, hogy minden mérkőzésen a mi felfogásunk érvényesüljön. Akkor lehetünk elégedettek, ha a saját játékunkat játszva, eredményesen is teljesítünk. Ma több debütáló, valamint visszatérő játékosunk is volt, külön öröm, hogy közülük Karáth Kevin és Nemesvári Olivér is szép találattal, jó játékkal indította a tavaszt. A csapatban most jó a morál a csapategység és a fegyelem, nekem pedig az a fő célom, hogy megtartsuk ezt

– értékelte a látottakat Somlai Roland vezetőedző.  

  • Csatolt dokumentumok