Sárvár FC U19 – Lurkó UFC U19 3–2 (1–1)
Lurkó UFC U19:
Gácsi (Kiss B., 58.) – Szabó B., Kovács Á., Várnai, Ágoston – Prógli, Döbör, Bujtás, Wágner (Varga T., 46.), Makkos – Holtay (Rozmán, 46.). Vezetőedző: Janzsó László.
Gólszerző: Makkos (25., 1–1; 78., 11-esből, 2–2)

A Regionális U19-es bajnokság Nyugati-szekciójának B-csoportjában az utolsó mérkőzést játszotta a Lurkó UFC U19 (2004-2005). A mieink Sárvárra látogattak. A hazaiak egy beadás után jutottak előnyhöz már az ötödik percben, ám mi a félidő közepén egyenlítettünk: Holtay Benjámin passzából Makkos Máté lőtte ki a hosszú sarkot, 1–1.

Fordulást követően újabb hibát követtünk el a középpályán, majd ezt tetéztük a szélen is, az ötösünkön belülre kerülő labda pedig két sárvárit is üresen talált, így megint a fürdővárosiak kerültek előnybe, 2–1. a 78. percben Makkos Mátét buktatták a 16-oson belül, a sértett pedig értékesítette is a tizenegyest, így 2–2-vel indult a hajrá. A legvégén azonban a szélen veszítettünk labdát, ebből pedig újabb gólt kaptunk, így egy döntetlenszagú találkozón egygólos vereséget szenvedtünk.

A bajnokság folytatásáról talán már jövő héten lesz információ, valószínűleg a március 18-19-i hétvégén lép ismét pályára a Lurkó UFC U19 (2004-2005).

Már az első zalaegerszegi meccsel is helyenként elégedett lehettem, ez pedig legutóbb pontokban is megmutatkozott. Fizikálisan és futballban is jól nézünk ki hetek óta, ez erre a napra is igaz volt. A második játékrész elejét a sárváriak megnyomták – de előttünk is adódtak lehetőségek, ez pedig egy-egy gólt eredményezett, úgy is tűnt, iksszel ér véget ez a 90 perc, sajnos nem így történt. Sokat kivett a meccs a srácokból, jó iramú találkozót láttam, a döntetlen reálisabb végeredmény lehetett volna. Fegyelmezettek voltunk, az egyéni hibákat kell kiküszöbölni. Megvan az alapunk a jó tavaszhoz

– mondta Janzsó László vezetőedző.  

 

  • Csatolt dokumentumok