FC Ajka U15 – Lurkó UFC U15 4–0 (2–0)
Lurkó UFC U15:
Répcei – Gudui (Ulrich, 41.), Ilnicki, Horváth S., Varga B. – Tóth A., Kálócz, Nyőgéri (Lakner, 60.) – Polgár, Gartner (Haág, 41.), Németh B. Vezetőedző: Nagy Krisztián.

Egy-egy győzelem, illetve vereség után a harmadik mérkőzés várt a Lurkó UFC U15-re (2008). Az első igazi nagy lehetőség előttünk adódott, ám Németh Bence lövése a léc és a kapufa találkozásánál csattant – ezzel pedig el is lőttük a puskaporunkat. Ugyanis az FC Ajka az első félidőben kétgólos előnyt épített fel. A szünet után a hazaiak főleg előre rúgták a labdákat – ezekből megint eredményesebbek tudtak lenni. Ma mentalitásban erősebbek voltak, és a hibáinkat kihasználták, így megérdemelten tartották otthon a három pontot.

Sajnos ezen a mérkőzésen nem volt sok esélyünk. Ennek nem a viharos idő volt az oka, hanem az, hogy a játékosaim nem tudtak felnőni az ellenfél színvonalához. Pedig jó volt az öltözői hangulat. Lélektelen, ötlettelen futballt mutattunk be, nem alkalmazkodtunk a taktikához. A párharcok voltak a döntőek, ezeket inkább az ajkaiak nyerték be. A támadásépítéseikhez mi járultunk hozzá a hibáinkkal. Nem volt vezér a pályán. Próbáltam frissíteni, de nem tudtunk megújulni. Az volt a bosszantó, hogy gyakoroltuk azt a játékot, amit az Ajka ellen látni szerettem volna, de ebből nem jött össze semmi sem. Lesz mit rendbe raknunk a héten, aztán a jövő hétvégén lehet javítani

– mondta Nagy Krisztián vezetőedző.

 

  • Csatolt dokumentumok